Πολεμική αεροπορία

Θα λαλήσουν οι Τούρκοι …Κατά κύματα απογειώσεις μαχητικών από την 117 ΠΜ

Λάλησαν φαίνεται οι Τούρκοι και βγάζουν την μία μετά την άλλη ανακοινώσεις για Ασκήσεις με πυρά απο την Μεγίστη μέχρι και το Κεντρικό Αιγαίο …Αλλά η Αλήθεια είναι οτι τραβάνε χοντρό ζόρι με τον «ΗΝΙΟΧΟ»

Κατά κύματα θα απογειώνονται απόψε τα μαχητικά από τις συμμετέχοντες χώρες στην Διεθνή Αεροπορική Άσκηση που εξελίσσεται αυτές τις ημέρες σε ολόκληρο το FIR Αθηνών εκτελώντας πολλαπλές Αποστολές …

Ειδικά απόψε που η νυχτερινή άσκηση θα κουφωθεί στο Τρίγωνο θα τρομάξει και ο Χότζας που θα βγει στον Μιναρέ

Σήμερα είχαμε την εισβολή δύο Τούρκικων F-16 στο Βόρειο Ανατολικό Αιγαίο αλλά λάκισαν με την εμφάνιση ελληνικών F-16 που είχαν απογειωθεί απο το νησί της Σκύρου !

Οι Τούρκοι πίστεψαν οτι άπαντες θα είναι στην Αναδραβίδα και δεν περίμεναν άμεση αναχαίτιση απο τα F-16 της ετοιμότητας ..

Ενώ την ίδια ώρα τα Τουρκικά CN-235 που ήταν προγραμματισμένα για το δρομολόγιο του ΝΑΤΟ απο Βορά Νότο και αντίστροφα ,πέταξαν και σήμερα αλλά δεν έκαναν καμιά παραβίαση …Τα RADAR του ΝΑΤΟ καταγράφουν τα πάντα.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...