Ελληνοτουρκικά

Η Τουρκική Κορβέτα «F-505 TCG Bafra» πέρασε τα Στενά της Χίου προς το Νότιο Αιγαίο - Βίντεο

Η Τουρκική Κορβέτα «F-505 TCG Bafra» …Πέρασε τα Στενά της Χίου προς το Νότιο Αιγαίο και ίσως να την δούμε αύριο να συνοδεύει κάποιο Τουρκικό Σκάφος  που ίσως βγει για έρευνες στο Αιγαίο ή και κάπου αλλού !

Να υπενθυμίσουμε οτι η συγκεκριμένη Τουρκική Κορβέτα  έχει προϊστορία στις Παραβιάσεις των Εθνικών Χωρικών Υδάτων και καλά θα κάνουν οι έχοντες  την ευθύνη της φύλαξης των Εθνικών Θαλάσσιων Συνόρων να έχουν τον νου τους!

Η κορβέττα TCG Bafra που αποφάσισαν να αποστείλουν δίπλα από το Saipem 10.000 στο Τεμάχιο Ονασαγόρα  στην Κύπρο οι Τούρκοι δεν είναι ένα οποιοδήποτε πλοιάριο.

Διαθέτει σύστημα εξοπλισμού, με το οποίο μπορεί να κάνει εναέριες και υποβρύχιες επιθέσεις καθώς και να αναλάβει αμυντικές δραστηριότητες. Είναι εξοπλισμένη  με ολμοβόλα και τορπίλες για υποβρύχιες επιθέσεις. 

https://www.youtube.com/watch?v=l0Qy_-r3Iyg

veteranos.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...