Κοινωνία

Η απίστευτη γκάφα του ΑΠΕ για τις κρίσεις Σμηνάρχων και η απόλυση του συντάκτη

«Έρποντας και γλύφοντας σαν εκκρεμές, δίνοντας γη και ύδωρ, ανεβαίνεις ψηλά όπως η μαϊμού και μένεις μετά με την μπανάνα..».

Αυτός ήταν ο τίτλος σε ανάρτηση του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου σε θέμα που αφορούσε τις κρίσεις της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η φράση που παραπέμπει σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προφανώς όχι σε θέμα για τις κρίσεις των Σμηνάρχων της Πολεμικής Αεροπορίας δημοσιοποιήθηκε στη σελίδα Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου στις 20:52, προκαλώντας απορία για το τι ήθελε να πει ο συντάκτης της.

Πρόκειται για τον δαίμονα του τυπογραφείου; Κάποιο αποκρυπτογραφημένο μήνυμα; Ο,τι και να είναι προκάλεσε αίσθηση και την κινητοποίηση των υπευθύνων του Πρακτορείου.

Η δημοσιοποίηση του τηλεγραφήματος, υπό αυτόν τον τίτλο, προκάλεσε, όπως είναι λογικό, ένταση στο εσωτερικό του ΑΠΕ και την παρέμβαση του προέδρου του Μιχάλη Ψύλου ο οποίος προχώρησε στην άμεση απομάκρυνση του υπευθύνου για την γκάφα συντάκτη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...