Τεχνολογία

Εργοστάσιο στην Ελλάδα θέλει να κατασκευάσει η Lada - Ρωσο-γαλλική επένδυση...

Εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων ενδιαφέρεται να ανοίξει στην Ελλάδα η Ρωσογαλλική εταιρεία Lada σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας newsauto.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Ρωσογαλλική εταιρεία της οποίας την πλειοψηφία έχει η εταιρεία Renault επιδιώκει την επέκταση της στις αγορές της δυτικής Ευρώπης, των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής.

Τα αυτοκίνητα της εταιρείας ενσωματώνουν εδώ και αρκετά χρόνια την υψηλή τεχνολογία και την βιομηχανική εμπειρία της Renault.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα μεταξύ των υποψήφιων χωρών που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν το μελλοντικό εργοστάσιο της Ρωσογαλλικής εταιρείας είναι η Ρουμανία όπου ήδη η Renault διαθέτει το εργοστάσιο της Dacia η οποία αποτελεί μέλος του ομίλου Renault, η Βουλγαρία και η Ελλάδα.

Φυσικά εάν τελικά οι Ρώσοι επιλέξουν να κατασκευάσουν το νέου τους εργοστάσιο σην Ελλάδα θα πρεπει να οπλιστούν με υπομονή αντοχή και καρτερικότητα για να αντιμετωπίσουν το τέρας της Ελληνικής γραφειοκρατίας, ευθυνοφοβίας και αυτοκταστροφισμού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...