Πολεμικό Ναυτικό

«Εν Κρυπτώ η Παράδοση» του 4ου Ε/Π «AB-212 ASW» στο ΠΝ από τα τσακάλια του 307 ΠΕΒ

Αν και φαίνεται απίστευτο σε όλους μας ,τα Στελέχη του 307 ΠΕΒ, σε χρόνο λιγότερο του προβλεπομένου ,  κατόρθωσαν να παραδώσουν και το 4ο AB-212 ASW του Πολεμικού Ναυτικού …Και μας βάζουν τα γυαλιά για μια ακόμη φορά

Στο πλαίσιο της διακλαδικής συνέργειας και στον τομέα της συντήρησης των υλικών και μέσων, παραδόθηκε  στο Πολεμικό Ναυτικό, ένα ακόμη  ελικόπτερο τύπου AB-212 ASW το τέταρτο στη σειρά  στο οποίο εκτελέσθηκε Major Reinforced Inspection (MRI)

Την Τετάρτη 14/3/2018 και στο πλαίσιο της διακλαδικής συνέργειας, αποδόθηκε στο Π.Ν από το 307 ΠΕΒ, ένα ακόμη Ε/Π AB-212 ASW στο οποίο εκτελέσθηκαν επιθεώρηση Major Reinforced Inspection (MRI) και κύριες ελασματουργικές εργασίες, λόγω διαβρώσης. Το Ε/Π είναι το 4ο που έχει συντηρηθεί στις εγκαταστάσεις του 307 ΠΕΒ, ενώ αναμένει συντήρηση και 5ο Ε/Π.

Το παραπάνω γεγονός επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την εδραίωση της εργαστηριακής υποστήριξης του συγκεκριμένου τύπου Ε/Π του Π.Ν από το 307 ΠΕΒ, την συνεχή αναβάθμιση των επισκευαστικών δυνατοτήτων του εργοστασίου και την επίτευξη του στόχου που έθεσε η Ιεραρχία για την συντήρηση των στρατιωτικών μέσων από υφιστάμενες δομές διακλαδικά.

Τέλος, πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στο εμπλεκόμενο τεχνικό προσωπικό του ΣΣΒ/307 ΠΕΒ αλλά και της 1η Μοίρας/ΔΕΝ για την άριστη συνεργασία τους, την αναπτυγμένη αίσθηση καθήκοντος όσο και το υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης και επαγγελματισμού που τους διακατέχει.

Να επισημανθεί οτι η Παράδοση του Ελικοπτέρου έγινε εν «Κρυπτώ»  και δεν είχε την προβολή θα έπρεπε από το ΓΕΣ και το ΓΕΝ  γιατί άραγε ; …

..Μήπως να μην θίξουμε την ΕΑΒ που έχει στις Εγκαταστάσεις της ένα Ελικόπτερο του ΠΝ για 4 Τέσσερα Χρόνια και δεν καταλαβαίνουμε την ανοχή που δείχνει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας !!

veteranos.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...