Εθνικά θέματα

Εμείς θα πολεμήσουμε στη Πρώτη τη Γραμμή - Βροντοφώναξαν οι σπουδαστές της ΣΜΥ! (βίντεο)

Πέρασαν και συγκίνησαν τα Παλληκάρια και οι Αμαζόνες της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών και ήταν τέτοια η Ορμή τους , που δεν σταμάτησαν ακόμη και όταν πέρασαν τον Χώρο των Επισήμων …στην Έδρα της Σχολής τα Τρίκαλα !

Γέμισαν με κόσμο τα πεζοδρόμια και οι δρόμοι της Πόλης γύρω από τον Κεντρικό δρόμο και ανάγκασαν τους Σπουδαστές με το χειροκρότημα  τους να Παρελάσουν  ξανά και  Υπερήφανα απο   παντού !

https://youtu.be/ljAY22x9sls

Έπεσαν και τα Στενά του Σακαφλιά  στο διάβα των Σπουδαστών της ΣΜΥ απο το χτύπημα στην  Άσφαλτο  και τα συνθήματα  δονούσαν τον αέρα όπου και αν πέρασαν  οι Μελλοντικοί Ηγήτορες του Στρατού μας !

Την ώρα που Σπουδαστές αποχωρούσαν χωρίς να  χαλάσουν τις Γραμμές τους  τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» και έστειλαν Ηχηρά Μηνύματα σε όλους ,όσους παίζουν με την Μακεδονία μας !

Απο τα  μπαλκόνια και τα πεζοδρόμια οι Ηλικιωμένες Γυναίκες της Θεσσαλίας ,που γέννησαν και μεγάλωσαν Μαχητές σαν τους   άνδρες  του 50υ Συντάγματος που έπεσαν στο Ύψωμα 731 …Τους Σταυρώνανε σκουπίζοντας  τα δάκρυα Μνήμης &  συγκίνησης

https://youtu.be/9cCsQ1lgj_U

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ