Πολιτική

Εκτακτο: Εκτός ΝΔ ο πολιτευτής χούλιγκαν Θωμάς Παναγούσας - Βίντεο

Εκτός ΝΔ έθεσε ο Λευτέρης Αυγενάκης τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτευσης Θωμά Παναγούσια.

Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας έκανε την εξής δήλωση: «Με την απαράδεκτη εμπλοκή του σε επεισόδια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Κοζάνη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Θωμάς Παναγούσιας είναι αυτονόητο ότι έθεσε μόνος του εαυτόν εκτός κόμματος».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Βοϊου Θωμάς Παπαγούσιας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα θλιβερά επεισόδια που συνέβησαν χθες, Κυριακή, αμέσως μετά τη λήξη το αγώνα Ακαδημία Βοϊου-Κοζάνη, στη Νεάπολη, που βρήκε τους φιλοξενούμενους νικητές με 0-2.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ (με το μοβ φούτερ και το μαύρο αμάνικο μπουφάν) φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο να γρονθοκοπεί ποδοσφαιριστή της Κοζάνης και, μάλιστα, να μη σταματά, αλλά να συνεχίζει την επίθεση εναντίον του νεαρού παίκτη των φιλοξενούμενων.

 

https://www.youtube.com/watch?v=sNuVpoyg2MY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...