Κόσμος

Είπε στη μαγείρισσα να σταματήσει τα πάντα και να βγει έξω – H συνέχεια θα σας κάνει να δακρύσετε (βίντεο)


Πολλοί δουλεύουν σε δουλείες που δεν τους αρέσουν και το αφεντικό τους είναι ο χειρότερος εφιάλτης τους.

Είναι λίγο τρομακτικό όταν απλά κάνεις την δουλειά σου και το αφεντικό σου μπαίνει μέσα και απαιτεί να τον ακολουθήσεις. Για την Veronica Solis η σκέψη να την επιπλήξει το αφεντικό της, ο Alex Rios, έκανε την καρδιά της να χτυπά δυνατά.

Δεν είχε δικό της αυτοκίνητο, αργούσε πάντα στην δουλειά και το είχε στο πίσω μέρος του μυαλού της.

Ωστόσο, ο Alex είχε κάτι εντελώς διαφορετικό στο μυαλό του. Δεν ήθελε απλά να πει στην Veronica τι πίστευε για εκείνη. Ήθελε να συναντηθούν έξω και να της δείξει πώς επηρέαζε η συμπεριφορά της την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν.

Η πραγματικότητα όμως ξεπερνούσε αυτό που σκεφτόταν η μαγείρισσα και την έκανε να κλαίει σαν τρελή. Η Veronica είναι μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα η οποία έπασχε από καρκίνο, αλλά κατάφερε να τον ξεπεράσει.

Το να κλαις μπροστά στο αφεντικό σου μπορεί να είναι μια ταπεινωτική εμπειρία. Δεν είχε ιδέα τι είχε σκοπό να κάνει ο Alex.

Δείτε στο βίντεο τι συνέβη – δεν είναι αυτό που νομίζετε! Η πράξη του αποδεικνύει ότι υπάρχουν καλοί άνθρωποι στον κόσμο και μερικές φορές ξέρουν πώς να μεταδίδουν την καλοσύνη με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: fanpage

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...