Πολιτική

Δεξιά των κοτζαμπάσηδων - Δ. Σταμάτης: Πιστεύω πιο πολύ τον Ερντογάν από τον Τσίπρα - Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ


Για επικίνδυνη συμπεριφορά στα εθνικά θέματα εγκαλεί τον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη ο ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας από τον πρόεδρο του κόμματος να καταδικάσει τις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου αναφέρει: «Η σημερινή δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Δ. Σταμάτη στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ξεπερνά κάθε όριο τυχοδιωκτικής και επικίνδυνης συμπεριφοράς στα εθνικά θέματα.

Συγκεκριμένα ο Δ. Σταμάτης έφτασε να πει ότι πιστεύει περισσότερο τον Ερντογάν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Είναι προφανές ότι η Ν.Δ. διολισθαίνει σε επικίνδυνες και ακραίες θέσεις, αρνούμενη κάθε συνεννόηση και ομοψυχία στα εθνικά θέματα. Η συγκεκριμένη δήλωση όμως  δεν μπορεί να γίνεται από μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου.  Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών και να καταδικάσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις».

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον Σκάι ανέφερε ότι πιστεύει περισσότερο τον Ερντογάν παρά τον Αλ.. Τσίπρα όσον αφορά το περιεχόμενο του διαλόγου που είχαν οι δύο άνδρες για τους 8 Τούρκους Αξιωβματικούς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...