Κόσμος

«Δεν αντέχω άλλο»: Τι είπε η πληροφοριοδότης της δημοσιογράφου από τη Μάλτα που αυτοκτόνησε...

Την ώρα που η 36χρονη Μαρία Εφίμοβα βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, περιμένοντας την απόφαση της Δικαιοσύνης, ο σύζυγος της Π.Β από την Κρήτη περιγράφει όλο το χρονικό της παράδοσής της στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

Και μιλάει για όσα δραματικά προηγήθηκαν πριν το πρώην μεγαλοστέλεχος της τράπεζας Pilatus αποφασίσει να θέσει εαυτήν στη διάθεση των αρχών. «Μου έστειλε ένα μήνυμα: "Π. (σσ. το όνομα του συζύγου της), δεν αντέχω άλλο. Θα αυτοκτονήσω" και πήγε και παραδόθηκε» περιγράφει ο σύζυγος της ο οποίος ενημερώθηκε με ένα γραπτό μήνυμα από την 36χρονη και ενώ η ίδια βρισκόταν ήδη κρατούμενη στο τμήμα του Συντάγματος και συμπληρώνει: «Τη σύζυγό μου πάνε να την εμπλέξουν και με τον πράκτορα που σκότωσαν στην Αγγλία».

Τέλος εξηγεί ότι κάτι ήταν αυτό που φόβισε τη σύζυγο του την Κυριακή και την ανάγκασε να παραδοθεί ενώ όπως χαρακτηριστικά λέει η γυναίκα αισθάνθηκε ασφάλεια μόνο όταν πέρασε το κατώφλι των φυλακών. «Μίλησα την Τρίτη το πρωί που ήταν στο Σύνταγμα, Μου είπε μάλλον θα μου πάρουν το τηλέφωνο. Να ξέρεις ότι παραδόθηκα γιατί δεν αντέχω άλλο. Μετά μίλησα με τον δικηγόρο της και μου είπε ότι τώρα αισθάνεται ασφάλεια. Αισθάνθηκε ασφαλής μόνο όταν μπήκε στον Κορυδαλλό...».

Της είπαν ότι θα την δηλητηριάσουν 

Ο  σύζυγος της 36χρονης ξεκινά να περιγράφει πως η Μαρία Εφίμοβα βρέθηκε από την Κρήτη όπου ζούσε τους τελευταίους μήνες με τον σύζυγο και τα ανήλικα παιδιά της, στην Αθήνα. «Είχαμε ένα πρόβλημα με μια κυρία δεν μας έδινε την άδεια παραμονής. Η σύζυγος μου είχε καταθέσει στην Ευρωβουλή κάποια πράγματα, μίλησα με τον κ. Κούλογλου και της είπε να πάει στο υπουργείο Εξωτερικών. Πρώτα πήγε στην πρεσβεία γιατί ήταν και οι ρωσικές εκλογές, ψήφισε και μετά θα πήγαινε στο υπουργείο Εξωτερικών. Χρειάστηκε να πάει άλλη μια φορά. Ομως μου έστειλε ένα μήνυμα "Παντελή, δεν αντέχω άλλο. Θα αυτοκτονήσω" και πήγε και παραδόθηκε. Τη σύζυγό μου πάνε να την εμπλέξουν και με τον πράκτορα που σκότωσαν στην Αγγλία» αναφέρει ο σύζυγος της 36χρονης και προσθέτει: «Πρώτα πήγαν να την εμπλέξουν με τη δολοφονία της Δάφνης. Και βγήκε και ο πρωθυπουργός της Μάλτας και είπε έχω πληροφορίες από ξένες υπηρεσίες ότι η Μαρία είναι πράκτορας των Ρώσων. Και μετά από αυτό δημιουργήθηκαν προβλήματα και με την πρεσβεία. Μάλιστα ήταν να πάει στον γάμο του γιου της Δάφνης και της είπαν μην πας θα σε δηλητηριάσουν».

Μάλιστα εξηγεί πως «Η σύζυγος μου είναι τρομοκρατημένη με αυτά που την μπλέκουν. Πήγε την Κυριακή στην Αθήνα, Δευτέρα- Τρίτη που της μίλησα ήταν στο Σύνταγμα. Μου είπε Παντελή μην ανησυχείς, εγώ δεν αντέχω άλλο. Γιατί στο μήνυμα που μου έστειλε στο κινητό μου είπε θα αυτοκτονήσω δεν αντέχω άλλο. Προφανώς κάποιος της είπε κάτι. Έφυγε την Κυριακή να πάει να ψηφίσει και τη Δευτέρα είχε ραντεβού με τον βοηθό του κ. Κούλογλου να πάνε στο υπουργείο Εξωτερικών. Και πήγαν. Και μου είπε “Παντελή δεν έγινε τίποτα πρέπει να πάμε και αύριο. Πήγα λοιπόν και κατέθεσα 30 ευρώ που έμενε σε ένα διαμέρισμα και την επόμενη ημέρα που ξύπνησα είδα ένα μήνυμα που έλεγε θα αυτοκτονήσω.  Μίλησα την Τρίτη το πρωί που ήταν στο Σύνταγμα, Μου είπε μάλλον θα μου πάρουν το τηλέφωνο. Να ξέρεις ότι παραδόθηκα δεν αντέχω άλλο. Μετά μίλησα με τον δικηγόρο της και μου είπε ότι τώρα αισθάνεται ασφάλεια. Αισθάνθηκε ασφαλής μόνο όταν μπήκε στον Κορυδαλλό...».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...