ΗΠΑ

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από το εσωτερικό του Αμερικανικού ταχύπλοου σκάφους «USNS CARSON CITY» που κατέπλευσε στη Σύρο

Μετά από αρκετούς μήνες υπηρεσίας στη θάλασσα το αμερικανικό πολεμικό πλοίο «USNS CARSON CITY», κατέπλευσε για ξεκούραση και αναψυχή των μελών του στο λιμάνι της Σύρου.

Όμως η πιο όμορφη λεπτομέρεια αυτής της επίσκεψης, ήταν το γεγονός ότι ο καπετάνιος του άνοιξε τις…πόρτες του και κάλεσε τους μελλοντικούς Καπετάνιους της ΑΕΝ Σύρου, για ξενάγηση, παραδίδοντας μαθήματα ιστορίας, διπλωματίας και ευγένειας!

Συγκεκριμένα σήμερα, Δευτέρα 19 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική-ενημερωτική επίσκεψη σπουδαστών και σπουδαστριών της ΑΕΝ/ΣΥΡΟΥ στο ταχύπλοο υποστηρικτικό πλοίο του αμερικάνικου πολεμικού ναυτικού «USNS CARSON CITY» που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι της Σύρου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε περιήγηση-ενημέρωση στη γέφυρα, στο κατάστρωμα και σε εσωτερικούς χώρους του «USNS CARSON CITY», υπό την επίβλεψη του πλοίαρχου Captain Nicholas Adema και αξιωματικών του πλοίου, προκειμένου οι σπουδαστές να ενημερωθούν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ