Απόψεις

Γιώργος Τράγκας: Ο Ιβάν Σαββίδης εξευτέλισε παγκοσμίως την ελληνική κυβέρνηση

Ο κολλητός επιχειρηματίας του Τσίπρα και του Καμμένου, ο χορηγός – όπως λένε πολλοί- των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο Ρώσος ολιγάρχης Ιβάν Σαββίδης εξευτέλισε σε όλη την υφήλιο το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ελληνική κυβέρνηση κατά τρόπο ανεπανάληπτο.

Δεν υπήρξε καμία τηλεόραση ή εφημερίδα στον κόσμο που να μην έχει τη φωτογραφία του με το όπλο εντός του αγωνιστικού χώρου και τις στενές σχέσεις του με το Μαξίμου, τον ηθικότατο κο Τσίπρα και τον αδελφό του Πάνο Καμμένο, που υποστήριξε όλα τα σβησίματα των προστίμων του.

Όλες οι εφημερίδες του κόσμου είχαν το πιστόλι, τον Σαββίδη και τις αγκαλιές με τον Τσίπρα και τον Καμμένο. Εφημερίδες με εκατομμύρια φύλλα κυκλοφορία και κανάλια με τεράστια απήχηση πρόβαλαν τη ντροπή της χώρας, τη χυδαιότητα, τη βαρβαρότητα και τις στενές σχέσεις του πρωθυπουργού, του υπουργού Άμυνας και του Ρώσου Ολιγάρχη που εδώ και χρόνια επιχείρησε να εισβάλει στις εφημερίδες και στην τηλεόραση και τα κατάφερε με την πλήρη υποστήριξη Καμμένου – Τσίπρα και Παππά.

Σε μια εποχή που η χώρα έχει απόλυτη ανάγκη να δείχνει συσπειρωμένη, ενωμένη και αποφασισμένη να σηκώσει κεφάλι, παρουσιάζεται στο πρόσωπο του Σαββίδη και του Τσίπρα πλήρως παρακμιακή, βρόμικη, μαφιόζικη και μαραζωμένη.

Η Ελλάδα ΤΩΡΑ χρεοκοπεί σε όλες τις πτυχές και τις εκφάνσεις της χρεοκοπίας. Τώρα φαίνεται πόσο διεφθαρμένη και διαβρωμένη είναι η κορυφή της πολιτικής ηγεσίας. Το παιδί με τα καθαρά χέρια και οι συνεταίροι της διαφάνειας και της κάθαρσης, αυτοί που ανοίγουν πόρτα στον Ιβάν Σαββίδη και κλείνουν συμφωνίες με δικούς τους επιχειρηματίες τους οποίους παρουσιάζουν ως αγγέλους, τρέχουν κα κρυφτούν …

Όλος ο Αμερικάνικος Τύπος γράφει για αυτή την κυβέρνηση που μας οδηγεί σε εθνική τραγωδία τόσο στο Μακεδονικό, όσο και στα ελληνοτουρκικά. Η μεγάλη εφημερίδα της Νέας Υόρκης μιλάει για εικόνες ντροπής στην Τούμπα, ενώ το BBC μιλάει για ασυνήθιστες και περίεργες σκηνές στην Ελλάδα με οπλοφόρο πρόεδρο.

Οι γαλλικές, ισπανικές και πορτογαλικές εφημερίδες παρουσιάζουν τη χώρα μας ως τριτοκοσμική. Επί Τσίπρα η εικόνα της χώρας είναι τριτοκοσμική, βρόμικη, διεφθαρμένη… Οι περίφημοι αριστεροί παρέα με τον κο Καμμένο αποδεικνύονται στην πράξη ότι είναι ό,τι χειρότερο έχει βρει την πατρίδα στην μεταπολιτευτική ιστορία της και κυρίως στα μνημονιακά χρόνια.

Ο κος Τσίπρας αυτή τη φορά θα συγκεντρώσει πολύ κακές θεατρικές κριτικές. Βγήκε και μας είπε ότι είναι αποφασισμένος να κόψει τον γόρδιο δεσμό του ποδοσφαίρου και για μια ακόμη φορά προέβη σε δηλώσεις καθαρών χεριών.

Να θυμίσω ότι παλαιότερα έλεγε ότι ολοκληρώνει την κάθαρση στο ποδόσφαιρο.

Μαζί με τον ανεκδιήγητο Γιώργο Βασιλειάδη ανακοίνωσαν ότι διακόπτονται επ΄ αόριστον οι αγώνες. Το έχουν ξανακάνει.

Φανταστείτε πόσα λεφτά δίνει ο Σαββίδης στον Τσίπρα και στην παρέα του, ώστε δεν ανακοίνωσαν άμεσα ούτε την προσωρινή ή μόνιμη αφαίρεση της αθλητικής ιδιότητας του Σαββίδη. Δηλαδή, αυτός ο πρωθυπουργός και αυτός ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν έχουν το θάρρος ή δεν έχουν τα κότσια να πούνε στο κόσμο ότι αυτός ο τύπος που μπαίνει με πιστόλι μέσα στο γήπεδο, δεν μπορεί να έχει φίλαθλο ιδιότητα. Το πρώτο που αφαιρείται παγκοσμίως από τις αρχές είναι η ιδιότητα του φιλάθλου. Είτε αυτή ανήκει σε μεγαλοπαράγοντα ή ιδιοκτήτη ομάδας, είτε σε κάποιο στέλεχος. Επειδή οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λόγω Μακεδονικού πατώνουν σε όλη τη Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα, πιστεύουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα τους εξασφαλίσει τις ψήφους των ανέργων ή φτωχών οπαδών του ΠΑΟΚ. Κούνια που τους κούναγε.

Πέραν της φιλάθλου ιδιότητας, υπάρχει σχετική νομοθεσία για τη βία στα γήπεδα.

Για να καταλάβετε πόσα λεφτά παίρνει το Μαξίμου για να στηρίζει το Σαββίδη, χθες όλη η Ελλάδα άκουγε ότι καταζητείται ο ίδιος, οι σωματοφύλακές του, μια ομάδα από τετράφυλλες ντουλάπες που προφανώς οπλοφορούν και το ερώτημα είναι αν η οπλοφορία είναι νόμιμη, και μαζί με τον κο Σαββίδη αναζητείται και ο αστυνομικός, ο δημόσιος υπάλληλος που του παρέχει η πολιτεία.

Προσέξτε γιατί ο Τσίπρας, δεν καταλαβαίνει ότι πέραν των άλλων, έχουν μετατρέψει τη χώρα σε πεδίο ανομίας και βίας. Και το χειρότερο είναι – όπως εκτιμάται από πολλούς – επειδή έχει βγάλει μισθούς ο Ιβάν για όλη την πολιτική ηγεσία και συναλλάσσεται μαζί της για να έχει υποστήριξη σε ΜΜΕ παρακάμπτουν τη βία και την εγκληματικότητα, όπως αυτή αποτυπώνεται σε δηλώσεις ποδοσφαιρικών παραγόντων, διαιτητών και νομικών.

Η επίδειξη όπλου σε αγωνιστικό χώρο συνιστά παράβαση του αθλητικού νόμου.

Όλοι απορούν πως φτάσαμε στο σημείο, δύο πολιτικοί οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος να ταυτίζονται τόσο πολύ με έναν επιχειρηματία και μάλιστα με ένα Ρώσο ολιγάρχη που διεγείρει την αμερικανική πρεσβεία, δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις μας με τους Αμερικανούς και απλώνεται σε μια σειρά επιχειρήσεων, χάρη στις σχέσεις του με τους πολιτικούς. Πώς είναι δυνατόν ο κος Τσίπρας να είναι τόσο «ερωτευμένος» με εκπροσώπους του Χουλιγκανισμού;

Κυρίες και κύριοι, η πιο καταστροφική κυβέρνηση που γνώρισε η Ελλάδα επί μνημονίου και γενικά στη Μεταπολιτευτική περίοδο. Η κυβέρνηση, η οποία παρουσιάζεται ως αριστερή αλλά είναι μια αλαζονική παρέα που κάνει δουλειές και υπηρετεί τους ξένους, έδωσε το δικαίωμα στον κο Σαββίδη να βγαίνει από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και να δηλώνει ότι είναι ΛΑΓΟΣ και ότι συνέβαλε για να ανέβουν οι τιμές στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Συνεταιρίστηκε έναν άνθρωπο, ο οποίος ωμά, κυνικά δήλωσε ότι θέλει να αγοράσει μέσα ενημέρωσης για να υπερασπίσει τις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα. Σε μια δύσκολη στιγμή για τον ελληνισμό, η κυβέρνηση ταυτίστηκε με κάποιον που θεωρούν οι δυτικοί και οι νατοϊκοί διείσδυση του Πούτιν στην Ελλάδα.

Ανέχθηκε να ακούει από τον κο Σαββίδη, ότι ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, ο κος Γραμμένος είναι δικός του άνθρωπος.

 

Πόσα λεφτά έχει δώσει στην κυβέρνηση ο Σαββίδης για να λέει τόσο καλά λόγια, τόσο ο Τσίπρας όσο και ο κος Καμμένος. Τουλάχιστον έτσι πιστεύει όλη η αντιπολίτευση και η πλειοψηφία του κόσμου. Γιατί ο Σαββίδης βγαίνει και λέει ότι θαυμάζει τον Τσίπρα και ότι θα κάνει ότι μπορεί για να μη βγει ο Μητσοτάκης.

Όλες σχεδόν οι ποδοσφαιρικές ομάδες έβγαλαν ανακοινώσεις αλλά πιστεύω ότι η ανακοίνωση της ΑΕΚ μακροσκελέστατη, λέει πολλά ουσιώδη πράγματα. Τονίζει ότι ο Σαββίδης εξευτέλισε την Ελλάδα και θα στοιχειώνει επί πολλά χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήδη βγήκαν στοιχεία και ρεπορτάζ για το πιστόλι και τις απειλές μέσα στο γήπεδο. Ο διαιτητής πέραν της βίαιης εμφάνισης του οπλοφορούντος κου Σαββίδη, αναφέρει ότι ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ο κος Μίχελ του είπε στα αγγλικά: «Τελείωσες σήμερα…». Φυσικά καμία ποδοσφαιρική ομάδα ελληνική ή ξένη, δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο της Τούμπας για να αντιμετωπίσει τύπους όπως ο κος Σαββίδης, οπλοφορούντες.

Όσα λεφτά και αν έχει ο κος Σαββίδης, όσα λεφτά και αν δίνει στο Μαξίμου δεν μπορεί να εξευτελίζει τη χώρα. Θα δείτε ότι ο Τσίπρας όπως έκανε μετά τα συλλαλητήρια που έβγαλε τη Novartis, τώρα θα μας βγάλει το φάκελο με τα οικονομικά των κομμάτων. Ως κοινός πολιτικός παπατζής θα θελήσει να ισοσταθμίσει, τα πατσίσει την πολιτική φθορά από την ταύτισή του με το Σαββίδη, με τη φωτοβολίδα της παλιάς ιστορίας των οικονομικών των κομμάτων. Οι εικόνες στην Τούμπα του χάλασαν τη μικρή φιέστα της συνάντησης με το Θεοδωράκη. Παρουσιάστηκαν και οι δύο ζαρωμένοι, τζούφιοι και συνομιλούντες χαμηλότονα για τους μαφιόζους του ποδοσφαίρου και την ανάγκη να κοπούν κεφάλια. Βλέπετε το Μαξίμου είναι ταυτισμένο με μέσα που διαθέτει ο ένοπλος Ιβάν. Από χθες μάλιστα μου λένε παρατηρείται και διακοπή των σχέσεων του κου Σαββίδη με τον κο Μάρη στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ.. Φαίνεται ότι αποχώρησε ο κος Μάρης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...