Ελληνοτουρκικά

Γιώργος Τράγκας: Ο ανεκδιήγητος, εθνομηδενιστής Τσίπρας καθίσταται επικίνδυνος για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας

Μην αποσπάται η προσοχή σας από τον οπερετικό, βλακώδη και διαλυτικό για την εθνική άμυνα ανασχηματισμό του Τσίπρα. Ενός πρωθυπουργού που καταρρέει με υπόκωφο γδούπο σε ολόκληρη τη χώρα.

Η Μακεδονία, τα νησιά μας και η Θράκη βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο εξαιτίας μειοδοτικών ενεργειών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Οι Σκοπιανοί μας εξευτελίζουν καθημερινά και σε όλες τις ομιλίες τους, ακόμα και οι παπάδες τους αναφέρονται στον ενιαίο Μακεδονικό χώρο και στις Μακεδονίες του Αιγαίου, του Πιρίν και του Βαρδάρη.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός εκπρόσωπος ισχνότατης λαϊκής μειοψηφίας και σε λίγους μήνες σε πλήρη αποδρομή μαζί με αυτό το τεράστιο ταλέντο του υπουργείου Εξωτερικών, περιπαίζονται και γελοιοποιούνται καθημερινά από την κυβέρνηση των Σκοπίων και τις εφημερίδες που γράφουν ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αλλάξουν το Σύνταγμα των Σκοπίων που περιγράφει τις αλυτρωτικές διαθέσεις τους και τις βλέψεις τους. Σε όλες τις ομιλίες τους αναφέρονται για ένα λαό, για έναν αδελφό λαό, που κατοικεί στη Φλώρινα, στην Πέλλα και στη Θεσσαλονίκη και τα σύνορα της δικής τους Καρδιάς, όπως και του Ερντογάν περιλαμβάνουν τα σκλαβωμένα εδάφη της Θεσσαλονίκης και της δυτικής Μακεδονίας. Αυτό διδάσκουν στα παιδιά τους.

Από χθες συγκεντρώνουμε υπογραφές για να τις παραδώσουμε εκεί που πρέπει. Ζητάμε από εσάς ένα ΟΧΙ, το όνομά σας και τη διεύθυνσή σας. Χθες η πρώτη υποδοχή ήταν χιλιάδες ΟΧΙ, τα οποία ταξινομούμε. Πρέπει να συγκεντρώσουμε πάνω από 1 εκατομμύριο υπογραφές για να προβούμε και σε άλλες απαραίτητες ενέργειες αναχαίτισης των ανοήτων της Αθήνας. Όσοι δεν μπορείτε να χειριστείτε ηλεκτρονικά μέσα και διαδίκτυο, συγκεντρώστε ονόματα και υπογραφές στη γειτονιά σας, στην πόλη σας, στο νησί σας. Και να τα αποστείλετε στη διεύθυνση: Ιάσωνος 2 στον Πειραιά στα Παραπολιτικά FM. Επίσης μπορείτε να μπαίνετε στη δική μου σελίδα, στο Facebook. Αφήνετε όνομα και διεύθυνση. Ελπίζω το ίδιο να γίνει σε όλες τις μητροπόλεις της Ελλάδος. Σήμερα προς το μεσημέρι θα ανεβάσουμε στο crashonline.gr όλα τα εξώδικα που εστάλησαν από τις Μακεδονικές Ενώσεις σε Τσίπρα, Κοτζιά και Καμμένο. Όλοι οι Μακεδόνες φωνάζουν ότι θα καταστούν ένοχοι εσχάτης προδοσίας σε περίπτωση που αναγνωρίσουν χωρίς απάλειψη των αλυτρωτικών εδαφίων τα Σκόπια ως Μακεδονία. Ήδη οι Σκοπιανοί λένε σε όλες τις εκδηλώσεις τους, ότι εμείς αλλάξαμε και κάναμε τις ονομασίες ελληνικές σε όλη την ελληνική Μακεδονία. Να χαιρόμαστε τους Μπουτάρηδες και να τους ξαναβγάλουμε δημάρχους!!!

Οι ύβρεις κατά του ελληνικού λαού συνεχίζονται από το Υπουργείο Εξωτερικών. Χθες στα δελτία της τηλεόρασης αναφέρθηκε ότι ο Κοτζιάς ή άλλο ανώτατο στέλεχος του υπουργείο Εξωτερικών έλεγε ότι : «Δεν πειράζει που έκαψαν τις ελληνικές σημαίες και στα συλλαλητήρια κάψαμε δικές τους!» Πράγμα που αποτελεί τεράστιο Ψέμα. Επίσης οι Κοτζιάδες έλεγαν ότι ακούστηκαν συνθήματα στην πλατεία Συντάγματος: «Να πάρουμε τα όπλα, να πάμε στα Σκόπια». Ο κος Τσίπρας αποκαλεί όχλο τους Έλληνες, γραφικούς και εξτρεμιστές … Ο ανεκδιήγητος εθνομηδενιστής πρωθυπουργός, θυμίζει τις ανακοινώσεις των Ιταλών και των Γερμανών όταν οι Έλληνες βγήκαν στους δρόμους το 1943, για να διαμαρτυρηθούν που οι Γερμανοί ετοιμάζονταν να παραδώσουν στα χέρια των Βουλγάρων τη Μακεδονία και τη Θράκη. Τότε που άνοιξαν πυρ εναντίον 400.000 διαδηλωτών έβγαλαν ανακοίνωση και έλεγαν ότι : «συγκεντρώθηκαν ανόητοι άνθρωποι και προκάλεσαν διατάραξη της δημόσιας τάξης!». Ένας όχλος ανοήτων έλεγε η ιταλική φασιστική διοίκηση. Ό,τι ακριβώς λένε τώρα ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς με τη στήριξη του Καμμένου!

Το ερώτημα είναι ποια είναι η στάση του Πάνου Καμμένου που συνεχίζει να συναγελάζεται ανθέλληνες και μειοδότες, γεγονός που προκαλεί εντονότατες υποψίες σε εκατομμύρια ανθρώπους και το ερώτημα αν η καρέκλα και η παντρειά με τον Τσίπρα είναι καλύτερη από τη Μακεδονία.

Επίσης είχαμε πολλά μηνύματα χθες από άνδρες των ενόπλων δυνάμεων που αναφέρονταν στις περικοπές και τις άθλιες συνθήκες πλέον διαβίωσης των ενστόλων και των μελών των σωμάτων ασφαλείας.

Και πάμε τώρα στην οπερετική επικαιρότητα…

Σε καιρούς σκοτεινούς, με την τυραννία του μνημονίου και την εθνική μελαγχολία, σε εποχή που κινδυνεύει άμεσα το Αιγαίο, η Θράκη και γράφουν στο εξωτερικό ότι πάμε για αναμέτρηση με την Τουρκία, αυτό το τεράστιο πολιτικό μυαλό, αυτό το πράγμα που συσπάται ολόκληρο όταν μιλάει, βρήκε τρόπο να διαλύσει περισσότερο την Εθνική Άμυνα. Έφτιαξε επιτέλους το δίδυμο Καμμένου – Φανούρη. Τοποθέτησε αναπληρωτή υπουργό Άμυνας τον απόμαχο και καταδικασθέντα από τη λαϊκή ψήφο σε πλήρη απομόνωση Φώτη Κουβέλη στο υπουργείο Άμυνας.

Ο Τσίπρας αποδεικνύει καθημερινά υπηρετώντας το μνημόνιο ότι είναι ανήθικος. Με αυτές τις πράξεις όμως ενισχύει την άποψη πολλών ότι είναι τόσο αμοραλιστής και ταυτόχρονα τόσο επιπόλαιος, που καθίσταται επικίνδυνος για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Ο Κουβέλης που βοήθησε να ανατραπεί ο Σαμαράς σε μια στιγμή που πήγαινε καλύτερα η οικονομία της χώρας…

Ο Κουβέλης που έφυγε από το Συνασπισμό και έκανε κόμμα όταν ανέλαβε ο Τσίπρας

Ο Κουβέλης που κατηγορούσε τον Τσίπρα ως αντιφατικό και άνθρωπο που καλλιεργεί αυταπάτες

Ο Τσίπρας που έλεγε ότι ο Κουβέλης είναι αιχμάλωτος των δανειστών

Τα βρήκαν … Και η μεγάλη αλλαγή στο μίνι – ανασχηματισμό είναι η τοποθέτηση του Φανούρη στο υπουργείο Άμυνας, κάτω από τον Καμμένο!

Τα πουλιά του Χίτσκοκ – Τα πουλιά πεθαίνουν στο Περού… – Ψυχώ – Ο δρόμος με τις λεύκες

Το παλικάρι δεν πρέπει να είναι καλά.

Είναι στον αστερισμό του Ζάναξ και έχει και πολύ δύσκολο κουράρισμα από γιατρούς.

Γιατί τον έβαλε στο Άμυνας;

Ως εφεδρεία ενόψει αναμέτρησης με την Τουρκία;

Για τις στρατιωτικές γνώσεις του ή τον πατριωτικό λόγο του; Για το φρόνημά του; Γιατί τον ήθελε κάποιος Όμιλος με τον οποίο μιλάει χρόνια ο Φώτης; Όπως και η Φώφη; Όπως και ο Καμμένος; Γιατί τον συμπαθούν οι αδελφοί Εβραίοι; Για να προσελκύσει την τεράστια εκλογική δύναμή του; Γιατί ο Τσίπρας αποδυναμώνει συνεχώς την εθνική Άμυνα; Με την τοποθέτηση του Κουβέλη τι επιδιώκει; Εξαργυρώνει το γραμμάτιο ανατροπής του Σαμαρά; Ξέρουμε βέβαια ότι δεν δέχθηκε την Προεδρία της Δημοκρατίας γιατί υπάκουσε και σε ξένους και σε πολυκυκλικούς υδρογονάθρακες. Κανείς δεν αρνείται το ανώτατο αξίωμα της χώρας για να γίνει κάποια στιγμή η ορντιονάτζα του Πάνου Καμμένου, ο οποίος τον έλεγε άρχοντα των Μαξιλαριών

Ο δε Τσίπρας τον έλεγε αιχμάλωτο των δανειστών.

Από την άλλη πλευρά, ο Κουβέλης παρά το γεγονός ότι όταν μιλάει δεν καταλαβαίνει κανείς χριστό και χρειάζεται τον κωδικό Ντα Βίντσι για να τον αποκρυπτογραφήσει, περιέλουε τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ με τα χειρότερα…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...