Κοινωνία

Βίντεο από τις τελευταίες στιγμές της 37χρονης Κατερίνας έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ένα βίντεο - ντοκουμέντο που αφορά στην υπόθεση της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη, η οποία βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης σε πάρκο, κάτω από τα Τείχη στη Δουκός Μποφόρ στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα flashnews. gr, στο βίντεο εμφανίζεται η 37χρονη την ημέρα της εξαφάνισής της να κατεβαίνει τη Δούκα Μποφόρ μέχρι την είσοδο των εγκαταστάσεων τένις και να επιστρέφει ξανά προς την πλατεία Ελευθερίας τα ξημερώματα της 5ης Μαρτίου.

Η γυναίκα εμφανίζεται να περνά μπροστά από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενου κτιρίου στις 4:07 τα ξημερώματα και είναι μόνη της σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Επιστρέφοντας προς την πλατεία Ελευθερίας η Κατερίνα χάνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr οι αρχές εικάζουν πως έπεσε από σημείο στην αρχή της Δουκός Μποφόρ, το οποίο είναι "τυφλό" καθώς δεν το πιάνουν οι κάμερες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...