Πολιτική

Αυστηρή επιτήρηση στους πεζοδρόμους στο Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας

Την τήρηση των κανόνων στάθμευσης και διέλευσης από τους πεζοδρόμους στο Εμπορικό Τρίγωνο της πρωτεύουσας επιδιώκει ο δήμος Αθηναίων.

Για το σκοπό αυτό, ζητά τη συμβολή των κατοίκων και ιδιαίτερα των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη περιοχή.

Την ίδια ώρα, αναμένεται ότι η δημοτική αστυνομία θα εντείνει τις προσπάθειες  για την αποτροπή της παράνομης στάθμευσης και την απελευθέρωση του δημόσιου χώρου, επιβάλλοντας αυστηρά πρόστιμα στους παραβάτες.

Τους τελευταίους έντεκα μήνες έχουν παραδοθεί στους πεζούς εννέα πεζόδρομοι στο Εμπορικό Κέντρο, που σύμφωνα με το δήμο Αθηναίων, μέχρι πρότινος ήταν «πεζόδρομοι» μόνο στα χαρτιά. Πρόκειται για τις οδούς Βύσσης, Καΐρη, Αγάθωνος, Αβραμιώτου, Καρόρη, Πολυκλείτου, Βλαχάβα, Χρυσοσπηλιωτίσσης και Νικίου.

Σε εξέλιξη είναι η λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση των οδών Λεωχάρους, Μιλτιάδου και Χαβρίου, με έργα δαπεδόστρωσης με κυβόλιθους, εκσυγχρονισμό των δικτύων αποχέτευσης, ηλεκτροδότησης και εγκατάσταση υποδομών internet. Τα έργα θα συνεχιστούν τμηματικά σε ακόμη 19 δρόμους του Εμπορικού Τριγώνου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...