Αθλητισμός

Αποκαλυπτικός διάλογος από την Τούμπα: «Με το πιστόλι βγήκαν ρε, να μας σκοτώσουν!» (ηχητικό)


Αποκαλυπτικό ηχητικό ντοκουμέντο έβγαλε στη δημοσιότητα ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον ΣΚΑΪ από όσα έγιναν στην Τούμπα με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο.

Χαρακτηριστικά, δημοσιεύθηκε διάλογος του Βασίλη Δημητριάδη με τον Μάκη Γκαγκάτση, με τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ να πιέζει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να βγει η Ενωση στο γήπεδο για να συνεχιστεί το ματς.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προσπαθεί να πείσει τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ για να επιστρέψουν οι παίκτες της στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το παιχνίδι, ώστε ο ΠΑΟΚ να μην έχει μεγαλύτερη τιμωρία. Αντίστοιχα, ακούγεται όμως και η άρνηση του κ.Δημητριάδη , ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά «Θα μας σκοτώσουν εδώ μέσα. Με το πιστόλι βγήκαν», την στιγμή που ο Μάκης Γκαγκάτσης απαντά ότι δεν έχει κανένας πιστόλι.

Αναλυτικά οι διάλογοι από την Τούμπα:

Ακούστε το ηχητικό του διαλόγου από τον ΣΚΑΪ
http://www.sport-fm.gr/videos/24085804/embed

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...