Αρχείο

Ανατροπή στο θρίλερ Σκριπάλ!-Στόχος η κόρη του;-Ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο

Νέα δεδομένα στην υπόθεση απόπειρας δολοφονίας του Ρώσου κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια. Η Γιούλια ο πραγματικός στόχος της επίθεσης με νευροτοξικό παράγοντα. Βίντεο ντοκουμέντο από τις τελευταίες τους στιγμές πριν καταρρεύσουν.

Η ανιψιά του Ρώσου κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ ισχυρίζεται ότι η Γιούλια ήταν ο πραγματικός στόχος της απόπειρας δολοφονίας. Μια επίθεση που τους βρίσκει μέχρι και σήμερα να δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Η Βικτόρια Σκριπάλ υποστηρίζει πως η Γιούλια μάλωσε με τη μητέρα του συντρόφου της, ενός Ρώσου αξιωματικού ασφαλείας, όταν της είπε ότι θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια. Η μητέρα του αναστατώθηκε όταν έμαθε ότι ο γιος της θέλει να παντρευτεί την κόρη ενός ανθρώπου που θεωρείται από πολλούς προδότης στη Μόσχα.

Πηγές κοντά στους Σκριπάλ υποστηρίζουν ότι το σχέδιο δολοφονίας μπήκε σε εφαρμογή για να σταματήσουν τον γάμο της Γιούλια με τον Ρώσο αξιωματικό ασφαλείας. «Η μητέρα του δεν δεχόταν τη Γιούλια και πίστευε ότι αν παντρευτόταν την κόρη ενός προδότη θα πρόδιδε τη χώρα της», υπογράμμισε η 45χρονη Βικτόρια Σκριπάλ. Σεργκέι και Γιούλια Σκριπάλ

Ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές των Σκριπάλ

Η εκτίμηση της Βικτόρια Σκριπάλ που ανατρέπει τα δεδομένα έρχεται τη στιγμή που οι αρχές εξετάζουν ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο με την Σεργκέι Σκριπάλ να οδηγεί το «ψεκασμένο με τον νευροτοξικό παράγοντα» αυτοκίνητό του λίγο πριν την κατάρρευσή του.

Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Σεργκέι Σκριπάλ να κατευθύνεται προς το κέντρο του Salisbury την ημέρα που δηλητηριάστηκε ο διπλός πράκτορας και η κόρη του. Φαίνονται να πηγαίνουν προς το κέντρο της πόλης γύρω στις 13:35 και οι αρχές πλέον αναζητούν πληροφορίες για ένα κρίσιμο διάστημα 40 λεπτών που αγνοούν που βρίσκονταν ο πρώην διπλός κατάσκοπος και η κόρη του.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Ελπίζουν ότι θα τους βοηθήσει να καθορίσουν τις τελευταίες κινήσεις των θυμάτων πριν βρεθούν υπό κατάρρευση σε παγκάκι εν μέσω ισχυρισμών ότι μπορεί να είχαν ψεκάσει τον νευροτοξικό παράγοντα στις πόρτες του αυτοκινήτου. Η Scotland Yard ανέφερε την Τρίτη ότι τους λείπει μια χρονική περίοδος 40 λεπτών από τις κινήσεις του Σεργκέι και της Γιούλια Σκριπάλ τη μέρα της κατάρρευσής τους.

Οι φίλοι των Σκριπάλ φοβούνται ότι Γιούλια και Σεργκέι είναι νεκροί

Στο μεταξύ φίλοι της δηλητηριασμένης Γιούλια Σκριπάλ ισχυρίζονται ότι πατέρας και κόρη είναι ήδη νεκροί και κατηγορούν την κυβέρνηση για συγκάλυψη ειδήσεων. Η επίσημη θέση της κυβέρνησης είναι πως ο Σεργκέι και η Γιούλα Σκριπάλ χαροπαλεύουν στο νοσοκομείο.

Η Yula Ni υποστηρίζει ότι ίσως η Γιούλια να είναι ήδη νεκρή. «Θέλω μια αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι είναι πραγματικά ζωντανή επειδή έχουμε υποψίες ότι η αλήθεια για την κατάσταση της Γιούλια και του πατέρα της μας αποκρύπτεται. Φαίνεται παράξενο που δεν υπάρχουν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες. Έχει περάσει μια εβδομάδα από τότε που έπεσαν σε κωματώδη κατάσταση. Μπορούν να αναπνεύσουν μόνοι τους ή βρίσκονται διασωληνωμένοι; Αντιδρούν στο φως ή έχουν καθόλου αντανακλαστικά; Οι αρχές θα έπρεπε να έχουν δημοσιοποιήσει κάποιες πληροφορίες στο κοινό».

http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2018/03/14/3248028372304509384/960x540_MP4_3248028372304509384.mp4?_=1

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...