ΗΠΑ

Αμερικανοί πιλότοι F-18 κυνηγούν αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο - Bίντεο-ντοκουμέντο



Για τρίτη φορά μέσα σε τρεις μήνες, ένα  βίντεο με UFO και Αμερικανούς πιλότους που δόθηκε στην δημοσιότητα, επαναφέρει στη δημόσια σφαίρα την συζήτηση για την ύπαρξη εξωγήινων.

Στο βίντεο φαίνεται ότι πιλότοι F-18  του αμερικανικού Ναυτικού συνάντησαν UFO την ώρα που πετούσαν.

αποχαρακτηρισμένο βίντεο του Τμήματος Άμυνας δείχνει ότι οι μαχητές του F-18 του Πολεμικού Ναυτικού φαίνεται ότι συναντούν UFOs.


«Ωχ Θεέ μου», αναφωνεί ο πιλότος του F / A-18 Super Hornet, το 2015, όταν βλέπει στην πορεία του ένα ασυνήθιστο αντικείμενο κατά μήκος της Ανατολικής Ακτής. Το ωοειδές αεροσκάφος πετάει με ταχύτητα.


Το 2015 οι πιλότοι κατάφεραν να καταγράψουν σε βίντεο το μυστηριώδες αντικείμενο το οποίο πετούσε γρήγορα πάνω από την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ σε υψόμετρο 7.500 μέτρων.


Στο βίντεο των 35 δευτερολέπτων, το οποίο είδε χθες για πρώτη φορά το «φως» της δημοσιότητας, καταγράφεται και η συνομιλία των πιλότων που εκφράζουν τον θαυμασμό τους.


Μεταξύ του 2007 και του 2012 το Πρόγραμμα Αναγνώρισης Απειλών Προηγμένων Αερομεταφορών του Πενταγώνου συνέλεξε εγγραφές βίντεο και ήχου από θεάσεις UFO, συμπεριλαμβανομένου και του βίντεο από το πολεμικό αεροσκάφος Navy F / A-18 Hornet το οποίο δημοσιεύθηκε μόλις στα τέλη του περασμένου έτους.

https://www.washingtonpost.com/video/c/embed/63aa3c58-22e7-11e8-946c-9420060cb7bd

 

.armyvoice.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές