Ελληνοτουρκικά

Αλβανική προπαγάνδα με τη σύλληψη των Ελλήνων Στρατιωτικών

Την ώρα που κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης, αλβανική ιστοσελίδα με ένα υποβολιμαίο δημοσίευμα επιχειρεί να ρίξει νερό στο μύλο της προπαγάνδας των Τιράνων.

Αφού υποστηρίζει ότι ένας από τους δυο συλληφθέντες είναι αλβανικής καταγωγής,  με προφανή στόχευση τη δημιουργία κλίματος επεκτείνει τις υποτιθέμενες πληροφορίες, υποστηρίζει ότι: "Φαίνεται απίστευτο, αλλά οι Αλβανοί είναι εκείνοι που προστατεύουν τους Έλληνες από τον τουρκικό κίνδυνο". Στο ίδιο δημοσίευμα στοχοποιείται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Κάμμενος, ο οποίος όπως αναφέρεται είναι επικεφαλής ενός εθνικιστικού κόμματος που ευθύνεται για την επιδείνωση της μεταχείρισής τους και για το γεγονός ότι έχει αυξηθεί το ποσοστό των, αλβανικής καταγωγής, στρατευσίμων που υπηρετούν στα σύνορα με την Τουρκία.

Επικαλείται μάλιστα και την παρακάτω μαρτυρία: "Όταν ξέσπασε η σύγκρουση με το πλοίο (ένα τουρκικό πλοίο έπληξε το ελληνικό πλοίο στα νησιά των Ιμίων μας στέλνονταν καθημερινά με βαριά δεξαμενόπλοια, ρουκέτες και βαριά όπλα στα ό. "Οι υπάλληλοι αντιμετωπίζονται καλά εδώ, αλλά το 95% των Αλβανών που κάνουν τον στρατό στην Ελλάδα πρόκειται να υπηρετήσουν στα σύνορα με την Τουρκία".

Πηγή: www.albeu.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...