Ελληνοτουρκικά

Αλβανική ιστοσελίδα κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο ότι «στέλνει Αλβανούς να σκοτωθούν με τους Τούρκους»

Με αφορμή τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο, η αλβανική ιστοσελίδα Albeu σε δημοσίευμά της ισχυρίζεται ότι οι αλβανικής καταγωγής Έλληνες φαντάροι στέλνονται επίτηδες να υπηρετήσουν τη θητεία τους στα σύνορα και όπως γράφει χαρακτηριστικά, «φαίνεται απίστευτο, αλλά οι Αλβανοί είναι εκείνοι που προστατεύουν τους Έλληνες από τον τουρκικό κίνδυνο και αυτό δεν συμβαίνει τυχαία».

Το αλβανικό δημοσίευμα αναφέρει «ότι το 40% των στρατιωτών στην περιοχή μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας είναι αγόρια αλβανικών οικογενειών που έχουν μεταναστεύσει στην ελληνική πολιτεία πριν από χρόνια».

Η ιστοσελίδα καταγγέλλει ότι οι αλβανικής καταγωγής Έλληνες στρατιώτες υπηρετούν στα σύνορα εξαιτίας του Πάνου Καμμένου και ότι αποτελούν το 40% της συνολικής στρατιωτικής δύναμης στον Έβρο. Επίσης προσθέτει ότι οι αλβανικής καταγωγής δεν έχουν «μέσο» όπως οι Έλληνες, με αποτέλεσμα να έχουν τις πιο δυσμενείς μεταθέσεις.

Χαρακτηριστικός είναι και ο τίτλος του δημοσιεύματος, «Ο Καμμένος στέλνει τους Αλβανούς να σκοτωθούν με τους Τούρκους».

Εννοείται ότι πρόκειται για ένα ακόμα αναληθές ανθελληνικό δημοσίευμα, πίσω από το οποίο κρύβεται το μακρύ χέρι της Άγκυρας, που διαθέτει ισχυρές προσβάσεις και επιρροές στις αλβανικές ιστοσελίδες και διαρκώς επιδιώκει με τέτοια άρθρα την υπονόμευση της εξομάλυνσης των σχέσεων της Ελλάδας με την Αλβανία προς όφελος της Τουρκίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ