Εσωτερική Ασφάλεια

Αλβανικά ΜΜΕ: «Το ελληνικό ΥΠΑΜ στέλνει αλβανικής καταγωγής στρατιώτες για σφαγή με τους Τούρκους στον Έβρο»

Είχαμε τους Τούρκους τώρα πλάκωσαν και οι Αλβανοί οι οποίοι άκουσον –άκουσον υποστήριξαν μέσω άρθρου  του αλβανικού πρακτορείου albeu.com, ότι  υπήρχαν αρχικά αναφορές από  αλβανικής καταγωγής στρατιώτες του ελληνικού στρατού  που υπηρετούν στον Έβρο , ότι ένας εκ των συλληφθέντων είχε «αλβανική καταγωγή» ! Αυτό στην συνέχεια δεν  επιβεβαιώθηκε προς απογοήτευση τους , μιας και ετοίμαζαν την δική τους προπαγάνδα την οποία εκτόξευσαν όμως στην συνέχεια.

Συγκεκριμένα η διεύθυνση σύνταξης του αλβανικού πρακτορείου Albeu.com,  φέρεται να επικοινώνησε με έναν αλβανικής καταγωγής στρατιώτη του ελληνικού στρατού που υπηρετεί στην περιοχή , ακριβώς στα σύνορα με την Τουρκία όπου συνέβη το περιστατικό.

Εκεί έλαβε τις πρώτες πληροφορίες ότι ένας από τους στρατιωτικούς που συνελήφθη ήταν "αλβανικής καταγωγής", κάτι που  αργότερα αποδείχθηκε ότι είναι αναληθές, τονίζει το άρθρο .

Φαίνεται απίστευτο, αλλά οι «Αλβανοί» είναι αυτοί που υπερασπίζονται τους Έλληνες από την τουρκική απειλή και αυτό δεν συμβαίνει τυχαία, αναφέρει το άρθρο .

Όπως μάθαμε, τονίζει ο Αλβανός αρθρογράφος , το 40 τοις εκατό των στρατιωτών που βρίσκονται στην περιοχή του Έβρου ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα είναι μόνο αγόρια από αλβανικές οικογένειες που έχουν μεταναστεύσει στην Ελλάδα χώρα χρόνια πριν.

«Εδώ που είμαστε, στα σύνορα με την Τουρκία στον Έβρο, το  40 τοις εκατό είναι αλβανικής καταγωγής στρατιώτες του ελληνικού στρατού .

Οι Έλληνες έχουν "μέσο" και παραμένουν αμετάθετοι  στην Αθήνα και εμάς μας φέρνουν στα σύνορα με την Τουρκία, στην περιοχή των εντάσεων.

Από ό, τι έχω μάθει εδώ, ο υπουργός κ. Καμένος που είναι ο πολιτικός προϊστάμενος ,ο οποίος ηγείται ενός εθνικιστικού κόμματος μας έχει θέσει στόχο όλους τους  Αλβανούς που έχουμε ελληνικά διαβατήρια», φέρεται να αφηγείται το αλβανικό πρακτορείο  Albeu.com.

Αυτά λένε ότι τα είπε ένας νεαρός «αλβανικής καταγωγής» που υπηρετεί στον ελληνικό στρατό και επικοινώνησε με το πρακτορείο .

«Πρόσφατα, η κατάσταση έχει επιδεινωθεί. Από τη στιγμή που έγινε έγινε σύγκρουση με πλοίο (ένα τουρκικό πλοίο χτύπησε ελληνικό περιπολικό ) και μετά, μας στέλνουν κάθε μέρα συνοδεία άρματα μάχης , πυραύλους και βαριά όπλα και είμαστε  στο όριο», συνεχίζει ο στρατιώτης .

«Από τους αξιωματικούς αντιμετωπιζόμαστε καλά εδώ, αλλά το 95 τοις εκατό των «Αλβανών» που υπηρετούν στον ελληνικό στρατό υπηρετούν σε όλη την έκταση των συνόρων με την Τουρκία.» , φέρεται να δηλώνει ο ίδιος στην  εξομολόγηση του σύμφωνα πάντα με το αλβανικό πρακτορείο.

Διαπιστώνεται ότι στην περιοχή των συνόρων σε ποσοστό 12 ατόμων τα  8 είναι αλβανικής καταγωγής και 4 Έλληνες.

Οι Αλβανοί αποτελούν ένα σημαντικό αριθμό στον ελληνικό στρατό, ενώ για τους ίδιους  η κατάσταση έχει επιδεινωθεί με την άφιξη του Πάνου Καμένου ως επικεφαλής του υπουργείου Άμυνας, υπενθυμίζει ο αρχισυντάκτης του πρακτορείου ειδήσεων στην Αλβανία.

Αυτήν τη στιγμή οι αλβανικής καταγωγής στρατιώτες του ελληνικού στρατού υπηρετούν σε μεγάλο ποσοστό στον πιο προβληματικό τομέα των συνόρων αυτών με την Τουρκία στον Έβρο, εκεί  όπου ο κίνδυνος σύγκρουσης είναι αρκετά μεγάλος , καταλήγει το αλβανικό δημοσίευμα .

Οι Αλβανοί δημοσιογράφοι του συγκεκριμένου πρακτορείου ειδήσεων  κατηγορούν τον Έλληνα ΥΠΑΜ κ. Καμμένο για μεροληψία ενώ λοιδορούν τον ελληνικό στρατό και την πολιτεία "παίζοντας σαφώς το "παιχνίδι" των Τούρκων φίλων τους ως συνήθως.

http://www.dailymotion.com/video/x6fjagb#tab_embed

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...