Κοινωνία

Αγνωστοι επιτέθηκαν σε αθλητή και προσπάθησαν να του ακρωτηριάσουν τα πόδια με πριόνι

Ο Μλέντζι Γκουάλα βίωσε φρικιαστικές στγιμές το πρωί της Τρίτης. Ο 27χρονος τριαθλητής από τη Νότια Αφρική έπεσε θύμα μίας ασύλληπτης επίθεσης.

Από του χάρου… τα δόντια γλίτωσε ο Μλέντζι Γκουάλα. Ο 26χρονος τριαθλητής από τη Νότια Αφρική έπεσε θύμα μίας απίστευτης επίθεσης από τρεις άνδρες, οι οποίοι προσπάθησαν να του ακρωτηριάσουν τα πόδια με πριόνι!

Ο Γκουάλα δέχθηκε την επίθεση το πρωί της Τρίτης, ενώ προπονούνταν στο Ντέρμπαν. «Νόμιζε ότι πήγαιναν να τον ληστέψουν, οπότε σταμάτησε το ποδήλατο και τους έδωσε το τηλέφωνό του. Ομως, δεν ήθελαν ούτε αυτό, ούτε το ρολόι ή το ποδήλατο», τόνισε ο συναθλητής του, Σαντίλ Σέιντζ, στο BBC.

«Τον έσυραν στην άκρη του δρόμου, σε κάτι θάμνους, πήραν το πριόνι και άρχισαν να κόβουν τα πόδια του. Συνέχισαν και όταν έφτασαν στο κόκαλο, το πριόνι »κόλλησε» (επειδή δεν ήταν τόσο κοφτερό) και ξεκίνησαν να κόβουν το άλλο πόδι», πρόσθεσε.

Ο Γκούαλα στάθηκε τυχερός στην ατυχία του, καθώς κατάφερε να τους ξεφύγει και πλέον νοσηλεύετται σε σταθερή κατάσταση δίχως να κινδυνεύει η ζωή του, όπως υποστήριξε ο Σέιντζ. Ο 26χρονος αθλητής θα καταφέρει, μάλιστα, να περπατήσει ξανά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...