Κοινωνία

Άγριο φονικό 26χρονου στην πλατεία Βικτωρίας - Ποιοι έβαψαν τα χέρια τους με αίμα

Τους δράστες της αγρίας δολοφονίας του 26χρονου Αλγερινού στην πλατεία Βικτωρίας συνέλαβε η αστυνομία. Πρόκειται για τρεις άνδρες από το Αφγανιστάν οι οποίοι μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου το θύμα ενώ βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης.

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ασφάλειας κατάφερε και έφτασε στα ίχνη των δολοφόνων από πληροφορίες που κατάφερε να συλλέξει από την ευρύτερη περιοχή της πλατείας Βικτωρίας. Την Κυριακή, 25 Μαρτίου, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., κατάφεραν να εντοπίσουν τρείς υπηκόους Αφγανιστάν, ηλικίας 14, 20 και 21 ετών, τους οποίους προσήγαγαν στη ΓΑΔΑ.

Από την εξέταση τους, διαπιστώθηκε η εμπλοκή τους στην υπόθεση και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και βίαιης προσαγωγής, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες και το θύμα είχαν κατηγορηθεί στο παρελθόν για παραβάσεις –κατά περίπτωση- των Νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών, συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ