Εσωτερική Ασφάλεια

Άβατα με όπλα σε όλη την Ελλάδα – Αποκαλύψεις αστυνομικών για τα «νέα Εξάρχεια» στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)



Φόβους ότι η κλιμάκωση των φαινομένων βίας από κουκουλοφόρους αλλά και μετανάστες (βλ. λιμάνι Πάτρας) μπορεί να οδηγήσει σε νεκρό συνάδελφό του ή πολίτη εξέφρασε ο γ.γ των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Μιλώντας χθες στα «Παραπολιτικά», προειδοποίησε πως γκετοποιούνται και άλλες περιοχές στην Ελλάδα, πέραν των Εξαρχείων και πως στην κατοχή των κουκουλοφόρων βρίσκονται ακόμα και χειροβομβίδες, τις οποίες δεν διστάζουν  να πετούν.

Μάλιστα έδωσε για παράδειγμα συγκεκριμένα σημεία στο Μοναστηράκι, στα οποία πλέον οι αστυνομικοί δεν πλησιάζουν, τονίζοντας πως δημιουργούνται άβατα γκέτο σε όλη την χώρα.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα την πληρώσει ο αστυφύλακας. Ο χαμηλόβαθμος. Η Πολιτεία δεν έχει αναγνωρίσει το έργο μας», πρόσθεσε ο συνδικαλιστής των ειδικών φρουρών, σήμερα μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

«Αυτή την στιγμή χτυπάμε καμπανάκι κινδύνου, να μην έχουμε νεκρό συνάδελφο ή πολίτη. Η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί», συμπλήρωσε.

«Πως να αντιμετωπιστούν οι μπαχαλάκηδες» διερωτήθηκε «όταν καταργείς την Ομάδα Δέλτα, η οποία, όπως είπε δημιουργήθηκε ακριβώς για την αντιμετώπιση των μπαχαλάκηδων. Και όταν η ομάδα ΔΙΑΣ παραμένει σταθερή… Όταν βλέπετε να προσάγονται Ρουβίκωνες και μετά να ψέγονται συνάδελφοι που τους προσήγαγαν. Όταν δεν σχηματίζεται καμία δικογραφία εις βάρος τους», υπογράμμισε.

«Θα έπρεπε να γίνουν προσαγωγές μετά την καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στην Ερμού όπου έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 FM, από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών, Σταύρος Μπαλάσκας.

Τα έκτροπα και οι καταστροφές που προκαλούν κουκουλοφόροι ή μετανάστες σε πόλεις της Ελλάδας λαμβάνουν άκρως ανησυχητικές διαστάσεις!

Ένα παρακράτος, το οποίο βρίσκει στήριξη από ελληνική συμφέρονται και στρέφεται κατά των πολιτών και όχι κατά του όποιου κατεστημένου, απλώνεται σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας, βάσει των λεγομένων των αστυνομικών, γκέτο σε όλη την χώρα.

Οι αστυνομικοί, όπως αναφέρουν, αδυνατούν να προστατεύσουν επαρκώς, με όρους Μνημονίου, τους πολίτες και ό,τι γίνεται βασίζεται στο φιλότιμο του Έλληνα αστυνομικού.

Πολύ φοβόμαστε πως οι αριστεριστές κουκουλοφόροι έχουν μετατραπεί σε κράτος εν κράτει, τρομοκρατώντας τους Έλληνες πολίτες που

  • Δουλεύουν ελεύθερα
  • Μιλούν για Χριστό και Ελλάδα, όπως φάνηκε στις απειλές σε σχέση με τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία.
  • Τρώνε κρέας (μαυροπράσινοι κουκουλοφόροι)

Εν τέλει προκαλούν σταδιακά εκείνο το χάος, στο οποίο μια παγκόσμια κυβέρνηση θα έρθει να επιβάλλει «τάξη και ασφάλεια», κερδίζοντας την «συμπάθεια» πολλών πολιτών.

Ένας πόλεμος των πόλεων δείχνει, αργά ή γρήγορα, αναπόφευκτος, με τους Έλληνες πολίτες να βρίσκονται στο στόχαστρο και οι αστυνομικοί να κάνουν λόγο για άμεσο κίνδυνο να θρηνήσουμε θύματα.

https://www.youtube.com/embed/KBM0py3qvN4?wmode=transparent

https://www.youtube.com/embed/8lmMJR5Nxqs?wmode=transparent

https://www.youtube.com/embed/w-1P3MZQui4?wmode=transparent

https://www.youtube.com/embed/zt4lYbpAXfw?wmode=transparent

 

του Κίμωνα Χαραλάμπους

el.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές