Το ΓΕΣ 22 μέρες μετά από την αιχμαλωσία των 2 στρατιωτικών μήπως να δώσει φωτογραφίες τους με Στολή;

Δημοσίευση: 22 Μαρτίου 2018, 3:47 μμ

Έχουν περάσει ήδη 22 ημέρες από την σύλληψη και φυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους. Η επισήμανση ανήκει σε αναγνώστη μας και είμαστε πράγματι υπόλογοι, γιατί τόσες ημέρες δεν το ΄χουμε επισημάνει.


22 μέρες μετά και το ΓΕΣ δεν έχει διανείμει στα ΜΜΕ της χώρας, δύο φωτογραφίες των στελεχών μας με Στολή, ώστε να εμφανίζονται οι στρατιωτικοί μας όπως πρέπει στην ελληνική κοινή γνώμη.

Όπως θα ΄χετε παρατηρήσει όλες οι φωτογραφίες των δύο στρατιωτικών μας, είναι από προσωπικές τους στιγμές στις σελίδες τους στο facebook ή από τη στιγμή της προσαγωγής τους στις τουρκικές αρχές της Αδριανούπολης.

Ήταν τόσο δύσκολο λοιπόν για το Γενικό Επιτελείο, να διανείμει φωτογραφίες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τη στολή τους;

Δεν το σκέφτηκε κανείς ή δεν προλαβαίνουν με τόσες “δράσεις εξωστρέφειας” που συνεχίζονται κανονικότατα, λες και δεν συνέβη ποτέ η αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών μας;


Δυστυχώς όμως συνέβη και στο ΓΕΣ θα πρέπει να συμβιβαστούν με την πραγματικότητα και να την αντιμετωπίσουν. Ας ξεκινήσουν με το απλό της διανομής δύο φωτογραφιών των στελεχών μας με Στολή.

militaire