Κοινωνία

Δεν τον χάλασε! Κόλαφος για τον προκλητικό ομοφυλόφιλο

Και με τη... βούλα της Δικαιοσύνης θα αναγράφει πλέον «Jason-Αντιγόνη» η ληξιαρχική πράξη γέννησης του νεαρού φοιτητή που είχε προσφύγει με αίτησή του στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, ζητώντας να απαλειφθεί το φύλο από την ταυτότητά του!

Το δικαστήριο του δίνει το δικαίωμα να προσθέσει στη ληξιαρχική πράξη γέννησής του το όνομα «Αντιγόνη». Ωστόσο, δεν μπορεί να απαλείψει το φύλο από την ταυτότητά του, όπως είχε αιτηθεί, καθώς δεν υπάρχει σχετικό «θεσμικό πλαίσιο για άτομα μη κατατασσόμενα σε διακριτή περίπτωση μη-δυϊκής ταυτότητας φύλου».

Στην απόφαση σημειώνεται: «Με σταθερή και συγκεκριμένη επιλογή του, ήδη από το έτος 2013, ζήτησε από το φιλικό, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον του να χρησιμοποιείται μαζί με το όνομα “Ιάσων” και το όνομα “Αντιγόνη”... Τούτο αποτελεί απαραίτητο και μόνιμο, πλέον, χαρακτηριστικό στοιχείο της προσωπικότητας του αιτούντος, με το οποίο αποκλειστικά τον γνωρίζουν και ονοματίζουν στο οικογενειακό και κοινωνικό του περιβάλλον. Ετσι ο προκλητικός ομοφυλόφιλος έχασε τη δικαστική μάχη για αναγνώριση του... τρίτου φύλου».

dimokratia

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...