Κοινωνία

Tα μηνύματα της Λαγούδη- Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας- Δείτε το βίντεο

 

Τα στοιχεία της δικογραφίας που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση, κυρίως στην οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.

Mε βάση τα πορίσματα, η αστυνομία πιστεύει ότι η γυναίκα περιέλουσε το σώμα της με το πετρέλαιο και έβαλε φωτιά, ενώ βρισκόταν στην θέση του οδηγού.

Σύμφωνα με την ίδια διαρροή της δικογραφίας, η γυναίκα φέρεται να έβαλε μόνη της τη φωτιά για να αυτοκτονήσει αλλά στη συνέχεια να μετάνιωσε και να προσπάθησε να σωθεί, πηγαίνοντας προς το πίσω κάθισμα.

«Δεν υπάρχει πιο γελοία δικαιολογία ότι μετάνιωσε και ότι μετακινήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο μια γυναίκα 1,85… Και υποψήφιος αυτόχειρας να είναι, αν μετανιώνει ανοιγει την πόρτα και βγαίνει και πέφτει μέσα στη λίμνη για να σβήσει τη φωτιά απ΄τα ρούχα του!» είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης, Βασίλης Ταουξής, στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η αρχή του τέλους για την γυναίκα από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας ξεκίνησε την Πέμπτη στις 4 Ιανουαρίου όταν βρισκόταν στην Αθήνα παρέα με το σύντροφό της γιατρό με τον οποίο διατηρούσε παράνομη σχέση τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Εκείνο το βράδυ και ενώ βρισκόταν μαζί του μέσα στο αυτοκίνητό του σε απόμερο σημείο του πάρκινγκ στο ΚΑΤ, έστειλε γραπτό μήνυμα στη γυναίκα του γιατρού μέσω της εφαρμογής viber. Εκεί, της αποκάλυπτε πως η σχέση τους κρατούσε τουλάχιστον τέσσερα χρόνια και πως το γνώριζαν όλοι στο Αγρίνιο.

Το εν λόγω μήνυμα κατέληγε με τα παρακάτω λόγια: «αγαπώ τον Ν. έχουμε σχέση 4 χρόνια και θέλω να τον παντρευτώ, θα ήταν καλό και για εσένα να αποδεχτείς αυτή τη σχέση όσο σκληρό κι αν σου φαίνεται . Το καλύτερο θα ήταν να πάρεις διαζύγιο από τον Ν. Άλλωστε αυτή η σχέση δεν είναι κρυφή αφού όλοι στο Αγρίνιο το γνωρίζουν ».

Η σύζυγος του γιατρού δεν διάβασε το μήνυμα αυτό το βράδυ της Πέμπτης και έτσι η Ειρήνη Λαγούδη το ξαναστέλνει την επόμενη μέρα. Τότε, η σύζυγος του γιατρού την Παρασκευή διάβασε το μήνυμα και αμέσως τηλεφώνησε στον σύζυγό της. Ο έφυγε από το Αγρίνιο και πήγε στον Πύργο για να μιλήσει με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου η Ειρήνη Λαγούδη πήρε τηλέφωνο στο κινητό του γιατρού εννέα φορές την Παρασκευή χωρίς όμως να υπάρξει επικοινωνία.

Την ίδια ημέρα στέλνει email στον αδερφό της λέγοντάς του: «Αδερφέ καταρρέω. Είμαι χάλια δεν απαντά στις κλήσεις μου και δεν ξέρω τι να κάνω».

Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου, ημέρα που η 44χρονη εξαφανίστηκε, τηλεφώνησε ξανά, πάρα πολλές φορές στο γιατρό αλλά εκείνος δεν απαντούσε στις κλήσεις.

Την ώρα που ο γιατρός έχει επιστρέψει από τον Πύργο στο Αγρίνιο λαμβάνει ένα γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνό του από το τηλέφωνο της Ειρήνης Λαγούδη το οποίο του προκαλεί αγωνία: «Σε αγάπησα. Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό. Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Το κινητό μου θα το πετάξω για να μην το βρει κανείς. Πάντα θα σε αγαπώ. Θα τα πούμε στην άλλη ζωή», φαίνεται πως ήταν το τελευταίο της μήνυμά στο γιατρό.

https://youtu.be/acDOpfyOVQg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ