Πολιτική

Oι Τούρκοι μας απειλούν ανοιχτά με πόλεμο και ο ΓΑΠ βρίσκεται στην κοσμάρα του - Δηλώσεις που θα συζητηθούν


H Ελλάδα είναι μια χώρα ειρήνης» δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την επίσκεψη του στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, σημειώνοντας πως για να υπάρχει αυτή η ειρήνη «θα πρέπει να υπάρχει και η δύναμη αποτροπής». 


Το μήνυμα ότι «η Ελλάδα είναι μια χώρα ειρήνης που θέλει να κινείται στο πλαίσιο και την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου» έστειλε από τη Λάρισα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε δήλωση του μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ).Ο κ. Παπανδρέου σημείωσε πως για να υπάρχει αυτή η ειρήνη «θα πρέπει να υπάρχει και η δύναμη αποτροπής» και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όσους υπηρετούν στην Ελληνική Αεροπορία, καθώς «καθημερινά αντιμετωπίζουν τις παραβιάσεις».Ο πρώην πρωθυπουργός μετά την αποχώρηση από το ΑΤΑ επισκέφθηκε το δημαρχείο της Λάρισας όπου και συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης Απόστολο Καλογιάννη, ενώ το βράδυ θα πραγματοποιήσει ομιλία σε εκδήλωση του «Κινήματος Αλλαγής».

Με πληροφορίες από το  ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτογραφίες και Βίντεο από το http://www.larissanet.gr:

https://www.youtube.com/embed/bvA974AhicQ

https://www.youtube.com/embed/2KY4yfpNi4s

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές