Κόσμος

Φρικτό έγκλημα συγκλονίζει: Νιγηριανός κατακρεούργησε κόβοντας σε κομμάτια 18χρονη Ιταλίδα!

Ένα φρικτό έγκλημα συγκλονίζει την Ιταλία. Ένας Νιγηριανός έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος βρισκόταν παράνομα στην χώρα, κατέσφαξε και έκοψε σε κομμάτια μια 18χρονη Ιταλίδα στην πόλη Pollenza, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα. .

Ο 29χρονος Νιγηριανός συνελήφθη από τις ιταλικές αρχές καθώς από διασταύρωση στοιχείων από κάμερες ασφαλείας διαπιστώθηκε ότι ήταν ο τελευταίος που είδε ζωντανή την άτυχη κοπέλα.

Το σώμα της 18χρονης Pamela Mastropietro βρέθηκε κατακρεουργημένο και πεταμένο στο δρόμο, ενώ κομμάτια βρέθηκαν να έχουν τοποθετηθεί σε βαλίτσες, στην προσπάθεια του δράστη να εξαφανίσει το πτώμα.

Σύμφωνα με τους ανακριτές η άτυχη κοπέλα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά και ζούσε σε κέντρο αποτοξίνωσης αλλά είχε φύγει από αυτό από την περασμένη Δευτέρα και έκτοτε είχαν χαθεί τα ίχνη της.

Ειδικές ομάδες καταστολής του εγκλήματος από τη Ρώμη ερεύνησαν το σπίτι του δράστη όπου βρήκαν ρούχα που άνηκαν στην 18χρονη κάποια από τα οποία ήταν ποτισμένα στο αίμα.

Η υπόθεση της Pamela Mastropietro μοιάζει με αυτή της Αμερικανής Lauren M. η οποία το 2016 είχε δολοφονηθεί από υπήκοο της Γκάμπια στην Αυστρία. Η νεαρή κοπέλα είχε προσφέρει το σπίτι της στη Βιέννη για να μείνει εκεί ο μετανάστης προκειμένου να αποφύγει την απέλαση, αλλά ο τελευταίος την είχε δολοφονήσει αγρία.

Ακόμη μια περίπτωση είναι η δολοφονία στη Γερμανία της Maria Ladenburger από ένα Αφγανό τον Hussein Khavari.

https://www.youtube.com/watch?v=DdjcEkitOrw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ