Κοινωνία

Φρίκη: Σκότωσαν και τεμάχισαν έγκυο για να μην γεννηθεί το παιδί της (εικόνες)

Η γυναίκα, η οποία υπολογίζεται ότι ήταν περίπου 30 ετών, ήταν οκτώ μηνών έγκυος και θα αποκτούσε αγόρι.

Το σώμα γυναίκας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη βρέθηκε τεμαχισμένο και πεταμένο στην άκρη του δρόμου στην πόλη Hyderabad στην Ινδία. Η αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει τα στοιχεία της γυναίκας, η οποία θεωρούν ότι δολοφονήθηκε για να μην γεννήσει το παιδί της. Ο αναπληρωτής διευθυντής της αστυνομίας, Vishwa Prasad, δήλωσε: «Φαίνεται ότι κάποιος που δεν ήθελε να γεννηθεί το μωρό είναι πίσω από τη δολοφονία».

Το πτώμα ανακάλυψαν οι άνδρες καθαριότητας και τα μέρη του σώματός της στάλθηκαν στο νοσοκομείο για αυτοψία, όπου ανακαλύφθηκε η εγκυμοσύνη. Η αστυνομία εξετάζει τώρα υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, καθώς πιστεύεται ότι η έγκυος γυναίκα δολοφονήθηκε σε άγνωστη τοποθεσία πριν το σώμα της, το οποίο ήταν σε αποσύνθεση, τεμαχιστεί και βρεθεί στο σημείο.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα ρούχα της γυναίκας σε μια προσπάθεια να αναγνωριστεί και κάλεσε όλους τους γιατρούς, τους μαιευτήρες και τους γυναικολόγους που έχουν εξετάσει κάποια γυναίκα που ταιριάζει με αυτή την περιγραφή για να καλέσουν σε κάποιο αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ