Αρχείο

Υπό διάλυση οι Μασόνοι! Διορίστηκε πραγματογνώμονας για τη «μαύρη τρύπα» στα ταμεία τους

Από τις ανακριτικές αρχές διορίστηκε πραγματογνώμονας οικονομολόγος προκειμένου να ερευνήσει το μέγεθος της «μαύρης τρύπας» που έχει δημιουργηθεί σε όλη την ιεραρχία της μασονίας στην χώρας μας, αλλά και για να καταγράψει τις υπόγειες διαδρομές των χρημάτων, όπως και τα χέρια που έκαναν τις χρηματικές συναλλαγές.

Υπενθυμίζεται ότι είναι σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση που υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ στο κτίριο της οδού Αχαρνών.

Οι ανακριτικές αρχές διόρισαν πραγματογνώμονα οικονομολόγο ο οποίος καλείται μέσα σε ένα μήνα να κάνει φύλο και φτερό όλα τα οικονομικά στοιχεία: 1) της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος από το 2008 έως σήμερα , 2) της Τεκτονικής Αδελφότητας από το 2008 έως σήμερα και 3) του Τεκτονικού Ιδρύματος από το 2006 έως σήμερα και να παραδώσει στη συνέχεια τησχετική έκθεσή του.
Η εντολή που έχει λάβει ο πραγματογνώμονας είναι, μεταξύ των άλλων, να ελέγξει τα βιβλία εσόδων και εξόδων, ποίος ήταν αρμόδιοι για τις αναλήψεις, ποιοί ήταν υπεύθυνοι για τις εισπράξεις των χρημάτων, πότε έγιναν αναλήψεις και από ποιά πρόσωπα, ποιό είναι το έλλειμμα σε κάθε ένα από τρία αυτά τεκτονικά ιδρύματα, κλπ.

Παράλληλα, ο πραγματογνώμονας θα διενεργήσει οικονομικό έλεγχο από το 2005 έως σήμερα στο «Μεγάλο Στρατόπεδο των Ιπποτών της Ελλάδος και της Κύπρου» (οι λεγόμενοι Ναίτες Ιππότες), από το οποίο εκταμιεύτηκαν περίπου δυο εκατ. ευρώ και πορεύθηκαν στην οδό Αχαρνών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...