Κοινωνία

Υπόθεση Λαγούδη: Εμπρησμός με πρόθεση προκάλεσε τον θάνατο της 44χρονης, λέει πραγματογνώμονας της Πυροσβεστικής

Σήμερα, Κυριακή (11/02) συγγενείς και φίλοι τέλεσαν το μνημόσυνο στη μνήμη της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη.

Ο αδερφός της , σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με τις μελλοντικές κινήσεις της οικογένειας, η οποία βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, καθώς οι έρευνες «βρίσκονται στο σκοτάδι».

Όπως αναφέρει, έχουν σκοπό να προσλάβουν ερευνητές από το εξωτερικό προκειμένου να δοθεί άμεσα ένας τέλος στο θρίλερ του θανάτου της 44χρονης μητέρας, η οποία βρέθηκε νεκρή στο πίσω μέρος του καμένου αυτοκινήτου της, δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα.

Στο μεταξύ, μια επιπλέον διάσταση δίνει ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης, Αντιστράτηγος – Υπαρχηγός Π.Σ., ε.α., Νομικός και Δικαστικός Πραγματογνώμονας Διερεύνησης Εγκλημάτων Εμπρησμού, που θεωρείται αυθεντία στην ανάλυση στοιχείων τέτοιων περιπτώσεων.

Ο κ. Γκουρμπάτσης, μπορεί μεν να μην έκανε επιτόπια έρευνα, αλλά μελέτησε αρκετά στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας , κυρίως μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, σε ότι έχει να κάνει αποκλειστικά με την “συμπεριφορά” της φωτιάς στο αυτοκίνητο.

“Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, μελετώντας, αναλύοντας και αξιολογώντας όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας και πάνω από όλα αυτά που έχουν σχέση με τη συγκεκριμένη φωτιά στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη και ειδικότερα τα θερμικά εγκαύματα και βλάβες στα καύσιμα και μη αντικείμενα του αυτοκινήτου και γενικά τα ίχνη καύσης, καταλήγω με μεγαλύτερο ποσοστό πιθανότητας στο συμπέρασμα, ότι υπάρχουν ενδείξεις δολίως προκληθείσης πυρκαγιάς (εμπρησμού με πρόθεση) προφανώς με σκοπό τη θανάτωση του θύματος με έναν ιδιαίτερα άριστο τεχνητά, προκαλυμένο και επιμελημένο σκηνοθετικά τρόπο αυτοχειρίας αυτής για να αποπροσανατολιστούν οι σχετικές έρευνες και παραπλανηθούν οι διωκτικές αρχές σε εσφαλμένα συμπεράσματα.“, λέει συγκεκριμένα στο agriniopress.gr ο έμπειρος απόστρατος ανώτατος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σε προηγούμενη ανάρτηση του agriniopress είχε επισημανθεί πως, κατά τη γνώμη έμπειρων ειδικών, κακώς η αυτοψία στον χώρο του συμβάντος, στο αυτοκίνητο κλπ, αμέσως μετά την ανακάλυψη του, που είναι και η πρώτη και πιο κρίσιμη ανακριτική πράξη, έγινε από αστυνομικούς και όχι από ανθρώπους της Πυροσβεστικής. Παράλληλα είχε εκφραστεί η απορία γιατί το χρυσαφί Ford Ka απομακρύνθηκε τόσο γρήγορα και μέσα στη νύχτα από τον χώρο που βρέθηκε στην παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας, την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές