Κόσμος

Τσαμπουκάς Γιλντιρίμ, τάπα από Μέρκελ - "Θερμό" επεισόδιο με δημοσιογράφο! Απίστευτη προπαγάνδα από την Τουρκία


Το απόγευμα της Πέμπτης (15.02.2018) έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ και η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο.

Οι δύο ηγέτες εξέφρασαν την επιθυμία τους να αποκαταστήσουν τις σχέσεις των δυο χωρών μετά από περίπου ένα χρόνο ψυχρότητας και… μεγάλης κρίσης!

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν εμπόδια στην ομαλοποίηση των σχέσεων, συμπεριλαμβανομένης της κράτησης γερμανοτουρκικού δημοσιογράφου Deniz Yücel. Ο Γιλντιρίμ δεν περίμενε αυτή την τοποθέτηση της Μέρκελ με τα τουρκικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως πρόκειται για... τάπα στον Τούρκο Πρωθυποργό.

Από την άλλη ο Γιλντιρίμ ανέφερε ότι: «Η Τουρκία και η Γερμανία θα συνεχίσουν να διατηρούν φιλικές σχέσεις μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη γερμανική κυβέρνηση συνασπισμού».

«Αναμένω ότι σύντομα θα υπάρξει εξέλιξη στην περίπτωση του Deniz Yücel», πρόσθεσε αναφερόμενος στην υπόθεση που προκάλεσε ένταση μεταξύ των δύο χωρών. «Δεν θέλουμε τέτοια προβλήματα να επισκιάσουν τους δεσμούς μας».

Επεισόδιο με δημοσιογράφο

Και φυσικά… συνέντευξη Τύπου με τον Γιλντιρίμ και χωρίς ένταση δεν γίνεται! Ένας δημοσιογράφος έδειξε στον Τούρκο πρωθυπουργό παιδιά με αίματα και χώματα και του είπε ότι αυτά συμβαίνουν στην στρατιωτική επιχείρηση στην Αφρίν με τον Τούρκο πρωθυπουργό να απαντάει ότι: «Αν θες να πας να δεις τι γίνεται στο Αφρίν να πας εκεί να δεις τι γίνεται»

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Φυσικά τα τουρκικά Μέσα σχολίασαν διαφορετικά το γεγονός, κάνοντας λόγο για προπαγάνδα και fake news. Για ακόμη μία φορά, δηλαδή έκαναν αυτό που ξέρουν καλά… προπαγάνδα!

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/embed/3mAfKG_o8h8?feature=oembed

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...