Οπλικά συστήματα

Τρόμος στη Δύση - Drel: Η νέα Ρωσική βόμβα ανεμοπορείας διασποράς πυρομαχικών - (video)

Μια νέα βόμβα ανεμοπορείας διασποράς πυρομαχικών πρόκειται να εντάξουν σε υπηρεσία το 2018 οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της κατασκευάστριας εταιρείας Techmash.

Η νέα βόμβα ονομάζεται Drel PBK-500U και έχει βάρος 500 κιλά και οι πρώτες δοκιμές της ξεκίνησαν το 2016. Αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται οι κρατικές δοκιμές αποδοχής οι οποίες θα ολοκληρωθούν εντός του έτους με στόχο την ένταξη της συγκεκριμένης βόμβας στο οπλοστάσιο της Ρωσικής Αεροπορίας εντός του 2018.

 

 

Η βόμβα διασποράς πυρομαχικών Drel BK-500U θα χρησιμοποιηθεί κατά στόχων όπως εχθρικά οχήματα, σταθμοί ραντάρ, και κέντρα διοίκησης. Η βόμβα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά δημόσια στην ρωσική έκθεση στρατιωτικού και αεροπορικού υλικού MAKS-2015.

Η εταιρεία Techmash που κατασκευάζει την βόμβα Drel BK-500U είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία πυρομαχικών της Ρωσίας και ειδικεύεται στην ανάπτυξη και κατασκευή οπλικών συστημάτων για τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις.

 

https://www.youtube.com/watch?v=qFvaHXlYw0E

defence-point.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...