Σκοπιανό

Τρελάθηκαν οι Σκοπιανοί με την ανακοίνωση Κοτζιά: Λαοθάλασσα Ελλήνων - Μα καλά ο Κοτζιάς τι είδε;

Σοκ και δέος στα Σκόπια από τη λαοθάλασσα που συγκεντρώθηκε στην Αθήνα. Ότι δεν έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, δηλαδή να χρησιμοποιήσει το συλλαλητήριο ως μοχλό πίεσης και αποτύπωσης των πραγματικών προθέσων και δυνάμεων του ελληνικού λαού, το κάνουν οι Σκοπιανοί. Το επίσημο πρακτορείο ΜΙΑ των Σκοπίων ειρωνεύτηκε την ίδια την Κυβέρνηση και τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών λέγοντας ότι ως αριστερή κυβέρνηση και αντιπολίτευση δεν κατάφεραν ποτέ να συγκεντρώσουν τόσες χιλιάδες κόσμου στους δρόμους. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ούτε μια διαδήλωση κατά των μέτρων λιτότητας και τον περικοπών σε μισθούς και συντάξεις δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τόσους Έλληνες όπως η κυριακάτικη διαδήλωση στην πλατεία Συντάγματος κατά της χρήσης του όρου Μακεδονία». Έτσι ξεκινά η ανταπόκριση του απεσταλμένου του πρακτορείου ΜΙΑ για το συλλαλητήριο.

Ο Σκοπιανός δημοσιογράφος περιγράφει πως «εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες βρήκαν στους δρόμους της Αθήνας, ανάμεσα τους μικρά αγόρια και κορίτσια και κληρικοί με ελληνικές σημαίες στα χέρια τους».

«Καλύτερα στο συλλαλητήριο από το να πίνουμε καφέ»

«Οι Έλληνες δήλωσαν στον ανταποκριτή του ΜΙΑ ότι είναι περήφανοι που συμμετέχουν στο συλλαλητήριο «για να υπερασπιστούν το όνομα Μακεδονία» αντί να πίνουν καφέ και να τρώνε σε κοντινά εστιατόρια» γράφει το επίσημο πρακτορείο της ΠΓΔΜ.

«Προσπαθούμε να δείξουμε στους πολιτικούς ότι δεν πρέπει να «παραδώσουν» το όνομα Μακεδονία» είπε στο ΜΙΑ ο 55χρονος Μάνος Γεωργίου.

Τέλος τα σκοπιανά ΜΜΕ μεταφέρουν την ανακοίνωση της Αστυνομίας ότι στο συλλαλητήριο συμμετείχαν 140.000 άνθρωποι συνεχίζοντας την ειρωνεία προς την Κυβέρνηση. Φυσικά, δεν έλειψε ούτε ο σχολιασμός πως στο συλλαλητήριο ήταν κεντρικός ομιλητής ο Μίκης Θεοδωράκης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...