Ελληνοτουρκικά

Τρέμει και φοβάται ο Μπιναλί Γιλντιρίμ - Oι «Φονιάδες του Βυθού» εφιάλτης για την Αγκυρα

Τους «Φονιάδες του Βυθού» τα Υπερσύγχρονα Υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού τρέμει και φοβάται ο Πρωθυπουργός της Μπιναλί  Γκιλντιριμ και δεν έκρυψε κατά την επίσκεψη του στα Ναυπηγεία της Τουρκίας!

Απειλούμαστε δηλώνει ο Γκιλντιρίμ αλλά έχουμε την δυνατότητα να εξαλείψουμε κάθε κίνδυνο στο Αιγαίο και απο την άλλη παρακαλά να γίνουν γρήγορα οι εργασίες ώστε να μειωθεί ο χρόνος παράδοσης ,των Αντίστοιχων Υποβρυχίων τύπου 214 της Τουρκίας  με την Βοήθεια των Γερμανών!

Η Τουρκία έχει χάσει τη μάχη του βυθού πριν ακόμη αρχίσει αν τολμήσει να έρθει σε αντιπαράθεση με τα Ελληνικά τύπου 214 Υ/Β με επικεφαλής τον Παπανικολή , με  τηη εμπειρία που έχουν αποκτήσει πλέον τα πληρώματα των Υποβρυχίων μας  …Ρωτήστε τους Νατοϊκούς στις Ασκήσεις που πήραν μέρος !

Το ΝΑΤΟ γνωρίζει καλύτερα απο τον καθένα οτι το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό δεν θα μπορέσει καν να βγει απο τον Ναύσταθμο του Ακσαζ  ,ούτε κάποιο πολεμικό Σκάφος να περάσει τα Στενά του Βοσπόρου και να βγεί στο Αιγαίο!

Να επισημάνουμε οτι στην Κρίση των Ιμίων το 1996 μια Αρμάδα Τούρκικων Πολεμικών βγήκαν απο τα Στενά και έφτασαν στη Περιοχή των Ιμίων χωρίς ο Ναύαρχος Λυμπέρης να προβλέψει να αποκλείσει τα Στενά έστω με τα Υποβρύχια τύπου 2019 που είχε τότε η Ελλάδα !

Η Ελλάδα μπορεί ανά πάσα στιγμή να αφαλοκόψει το Τούρκικο Ναυτικό χωρίς να βγάλει Πολεμικά Επιφανείας και αυτό ο Γκιλντιρίμ το γνωρίζει πολύ καλά …Εμείς  γιατί  δεν το γνωρίζουμε ;

Τα δικά τύπου 214 Υποβρύχια μπορούν  παραμείνουν εν πλω χωρίς ανεφοδιασμό σε νερό και τρόφιμα για 50 ημέρες ….ενώ δεν υφίσταται πρόβλημα ανεφοδιασμού με καύσιμα – λιπαντικά. 

veteranos.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...