Κόσμος

Τα πρόσωπα της αεροπορικής τραγωδίας στη Ρωσία (pics)

Συνεχίζονται οι έρευνες για τις σορούς των 71 θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας στη Μόσχα. Το αεροπλάνο των Saratov Airlines συνετρίβη 80 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της ρωσικής πρωτεύουσας και εξαιτίας του χιονιού είναι πολύ δύσκολο το έργο των συνεργείων.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του δυστυχήματος, ωστόσο οι ρωσικές αρχές δίνουν τρία πιθανά σενάρια. Το πρώτο αφορά στην κακοκαιρία που έπληττε την περιοχή, το δεύτερο το ανθρώπινο λάθος και το τρίτο κάποια τεχνική βλάβη.

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων απηύθυνε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος ενημερώνεται για τις εξελίξεις και έδωσε εντολή για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

H μικρή Νεντέζντα το μικρότερο σε ηλικία θύμα

Στη μοιραία πτήση επέβαιναν και αρκετά παιδιά, ανάμεσά τους και η μικρή Νεντέζντα που ταξίδευε μαζί με την 32χρονη μητέρα της Οξάνα.

Το πεντάχρονο κορίτσι είναι το μικρότερο σε ηλικία θύμα της πτήσης και καταγόταν, όπως και αρκετοί άλλοι επιβαίνοντες, από το Ορσκ, μια περιοχή του Όρενμπουργκ, η οποία έχει κηρύξει σήμερα Δευτέρα ημέρα πένθους.

Εκτός από την Νεντέζντα, έχουν δημοσιοποιηθεί φωτογραφίες και άλλων επιβατών της μοιραίας πτήσης.

O 12χρονος Εβγκένι

H 29χρονη αεροδυνοδός Αναστασία Σκλαβίνσκαγια

Ο δεύτερος πιλότος Σεργκέι Γκαμπαριάν, 34 ετών

Ο 17χρονος Ίλια Πολετάγιεμ


H Κρισκέντια Αλεξένκο


Η 52χρονη γιατρός Lyudmila Kovchuga

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...