Πολιτική

Συγκινεί η κόρη του Παναγιώτη Πικραμμένου – «Είμαι περήφανη που είμαι κόρη του»

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου, Καρολίνα στέκεται στο πλευρό του πατέρα της και καμαρώνει για εκείνον.

Η ομιλία του Παναγιώτη Πικραμμένου στη Βουλή για την υπόθεση Novartis είναι η αλήθεια ότι τράβηξε πολλά βλέμματα. Συγκίνησε πολλούς αφού ήταν και ο ίδιος φορτισμένος καθώς το όνομά του εμπλέκεται στην δικογραφία για την υπόθεση αυτή και ο πρώην πρωθυπουργός ζήτησε να χυθεί άπλετο φως.

Η κόρη του Καρολίνα με μια ανάρτησή της στο facebook εξέφρασε δημόσια την υποστήριξή της στον πατέρα της με τα εξής λόγια:

«Δε συνηθίζω να κάνω δημοσιεύσεις στα social media. Με τις εξελίξεις όμως των τελευταίων ημερών, δεν μπορώ να μένω αμέτοχη. Ο πατέρας μου σ´ όλη τη του τη ζωή είχε και έχει ως οδηγό την προσήλωση στο Δίκαιο, συχνά με προσωπικό κόστος. Είμαι περήφανη για τη σημερινή ομιλία του, αλλά ακόμα περισσότερο που είμαι κόρη του».

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές