Κόσμος

Σοκ! 15χρονος βίαζε τα ανήλικα αδέλφια του

- 15χρονος βίαζε τα αδέρφια του ηλικίας 6 και 10 ετών αντίστοιχα
- Ο κατηγορούμενος αδερφός βίαζε τα αδέρφια του είτε στο σπίτι της μητέρας τους είτε σε δημόσια μέρη
- Οι πρώτες αποκαλύψεις έγιναν όταν ο ένας εκ των δυο ανήλικων αδερφών εξομολογήθηκε τα πάντα στη δασκάλα του

Ένα αδιανόητο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, παγώνοντας την τοπική κοινωνία και τον δικαστή στο άκουσμα ότι ο ένα 18χρονο σήμερα αγόρι βίαζε τα δύο ανήλικα αδερφάκια του προ τριετίας.

Ο 18χρονος άνεργος από τη Λάρνακα καταδικάστηκε, την Πέμπτη (15/2) από το Δικαστήριο Λάρνακας, σε δυόμισι χρόνια φυλάκισης και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», τα αδικήματα διαπράχθηκαν σε διαφορετικές ημερομηνίες κατά τα έτη 2013 – 2014.

Το αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη όταν ο 18χρονος ήταν 15 ετών και τα αδέρφια του ηλικίας 6 και 10 ετών αντίστοιχα, τα οποία ο κατηγορούμενος βίαζε διαδοχικά και σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι λεπτομέρειες του βιασμού και της όλης κατάστασης συγκλονίζουν στο άκουσμά τους και η υπόθεση οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου όταν ο ένας εκ των δυο ανήλικων αδερφών εξομολογήθηκε στη δασκάλα του κάποιες από τις αποτρόπαιες πράξεις που λάμβαναν χώρα με τη συμμετοχή του μεγαλύτερου αδελφού του είτε στο σπίτι της μητέρας τους είτε σε δημόσια μέρη.

Ο ένας εκ των παραπονουμένων είναι αμφιθαλής αδελφός του κατηγορουμένου (δηλαδή από τους ίδιους γονείς) και ο άλλος ετεροθαλής.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης ενημερώθηκε ο Αστυνομικός Σταθμός της περιοχής και ξεκίνησαν άμεσα οι έρευνες και οπτικογραφημένες καταθέσεις των δυο ανήλικων παιδιών.

Η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί μια από τις σοβαρότερες ποινικές υποθέσεις βιασμού που έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα και οι όποιοι μετριαστικοί παράγοντες είχε με το μέρος του ο 18χρονος σήμερα κατηγορούμενος δεν κατάφεραν να ελαφρύνουν την κατάσταση, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί άμεση ποινή φυλάκισης.

Να σημειώσουμε ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ