Αθλητισμός

Προκρίθηκε μαθηματικά η Εθνική στην 2η φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Με κορυφαίους τους Μπουρούση και Βασιλόπουλο η Εθνική ανδρών επιβλήθηκε με 87-75 της Εσθονίας κι έκανε το 3Χ3 στην πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, «σφραγίζοντας» και μαθηματικά την πρόκριση στη συνέχεια των προκριματικών .

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου είχε σε μεγάλη βραδιά τις... παλιοσειρές και έφτασε στην τρίτη σερί νίκη της, με την οποία εξασφάλισε το εισιτήριο στην δεύτερη προκριματική φάση της διοργάνωσης.

Ο Μπουρούσης σταμάτησε στους 21 πόντους (μάζεψε και 8ρ.), ενώ ο Βασιλόπουλος με 17 πόντους (ρεκόρ καριέρας με το εθνόσημο) ήταν οι παίκτες που οδήγησαν την ελληνική ομάδα στο σκοράρισμα.

Οι διεθνείς είχαν τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, έφεραν στα... μέτρα τους την αναμέτρηση στο δεύτερο μέρος και παρά τα συνεχόμενα τρίποντα των Εσθονών συνέχισαν δίχως απώλειες την πορεία τους.

Πλέον, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Μεγάλη Βρετανία την Κυριακή (25/02, 18:00) με στόχο να διατηρήσει το απόλυτο στον όμιλό της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...