Σκοπιανό

Προκαλούν οι Σκοπιανοί!-: «Έλληνες είστε Τούρκοι και Άραβες - Δεν υπάρχει ελληνικό έθνος»

Οι Σκοπιανοί που ζουν στην Αυστραλία καλούν σε διαδήλωση-συλλαλητήριο στις 4 Μαρτίου στη Μελβούρνη για την υπεράσπιση της «Μακεδονίας» τους, όπως ονομάζουν την περιοχή που ζουν, έχοντας τα βλέμματα τους στην Θεσσαλονίκη και την «Μακεδονία του Αιγαίου», το Κράτος δηλαδή που επιδιώκεται να δημιουργηθεί στα Βαλκάνια με τις «ευλογίες» των παγκοσμιοποιητικών συμφερόντων που βρίσκονται πίσω από το όλον εγχείρημα (βλ. για παράδειγμα Τζορζτ Σόρος)

Στα social media, έχουν αναρτήσει φωτογραφίες από πανό που έχουν κρεμάσει σε κεντρικούς δρόμους της Μελβούρνης, στα οποία γράφουν «οι Έλληνες είναι Τούρκοι», προκαλώντας τον Ελληνισμό της περιοχή, που πρόσφατα συγκεντρώθηκε μαζί με φιλέλληνες κατά της παράδοσης του ονόματος.

Το όλον θέμα βέβαια το έχει ανοίξει τώρα η κυβέρνηση της Ελλάδας, ενώ δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να το πράξει αυτό.

Οι Σκοπιανοί της Μελβούρνης κολλάνε παντού, σε κολόνες, λεωφορεία, πινακίδες, αυτοκόλλητα με τον χάρτη της «Μεγάλης ψευδοΜακεδονίας» τους και γράφουν συνθήματα όπως «Μακεδονία ποτέ Ελληνική».

Μάλιστα, σε αναρτήσεις τους στο Facebook ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα μετά το 1922 αποίκισε τη Μακεδονία με ένα εκατομμύριο Άραβες που έφερε από την Οθωμανική Αυτοκρατορία!!!

Αποκαλούν δηλαδή τους Έλληνες πρόσφυγες που γλίτωσαν από τις γενοκτονίες των Τούρκων στη Μικρά Ασία «Άραβες».

Εδώ είναι το καλύτερο όμως!

Διακινούν, με αγγλικούς υπότιτλους, βίντεο από γνωστές καθηγήτριες στην Ελλάδα να διδάσκουν μέσα σε ελληνικά πανεπιστήμια ότι δεν υπήρχαν καθόλου ελληνόφωνοι πριν το 1821, κάτι που φυσικά αποτελεί ψέμα, ενώ όσοι Έλληνες δεν ομιλούσαν την Ελληνική, αυτό συνέβαινε, επειδή βρίσκονταν υπό κατοχή και απαγόρευση, χωρίς «κρυφά σχολειά» κάπου εκεί κοντά.

Και σήμερα υπάρχουν αγγλόφωνοι ομογενείς στις ΗΠΑ ή την Αυστραλία που δεν μιλούν Ελληνικά! Αυτό δεν είναι Έλληνες.

Ωστόσο, πάντα στην Ελλάδα ανοίγουν κερκόπορτες!

Οι Σκοπιανοί εθνικιστές της Αυστραλίας επικαλούνται αυτά τα βίντεο με τις ελλαδίτισες καθηγήτριες ως αποδείξεις ότι δεν υπάρχει ελληνικό έθνος και ότι εκείνοι είναι οι γνήσιοι Μακεδόνες.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές