Ρωσία

Πούτιν: Δεν χρησιμοποιώ «έξυπνα» τηλέφωνα (βίντεο)

Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Πούτιν δήλωσε ότι δεν έχει έξυπνο τηλέφωνο. Τα λεγόμενα έξυπνα τηλέφωνα δημιουργήθηκαν ώστε ο καθένας να μπορεί να εντοπίσει την θέση του κατόχου του. Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας ο οποίος ήταν πράκτορας της KGB το γνωρίζει αυτό και για αυτό παίρνει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Όταν ένας ηγέτης σαν τον Πούτιν δηλώνει δημόσια ότι δεν χρησιμοποιεί έξυπνο τηλέφωνο, ο απλός κόσμος θα πρέπει να προβληματιστεί και να σκεφτεί την πιθανότητα αυτές οι συσκευές να υπάρχουν για να τον παρακολουθούν.

Όποιος έχει παρακολουθήσει την πορεία του Πούτιν έστω και λίγο, θα γνωρίζει ότι όταν κάνει πλάκες (ο Πούτιν) λέει τις μεγαλύτερες αλήθειες.

Ο Πούτιν δεν χρησιμοποιεί έξυπνο τηλέφωνο αλλά μόνο το πουλάει, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Όταν ο ηγέτης της Ρωσίας μας λέει έστω και έμμεσα ότι κάτι δεν πάει καλά με όλη αυτή την «έξυπνη» τεχνολογία, καταλαβαίνουμε ότι δεν πρέπει να την χρησιμοποιούμε. Η παρακολούθηση των ηγετών όλων των χωρών είναι δεδομένη και σε αυτό το δεδομένο έχει βάλει το «χεράκι» της η NSA και συγκεκριμένα ο τομέας 702 ο οποίος έχει στόχο να παρακολουθεί τους πάντες και τα πάντα, ακόμα και τους ίδιους τους Αμερικανούς πολιτικούς (ειδικά τον Τράμπ). Από αυτό το γεγονός και μόνο μπορούμε να καταλάβουμε το εξής:

Όλοι οι πολιτικοί θεωρούνται αναξιόπιστοι οπότε το παγκόσμιο σύστημα των ελιτιστών της Νέας Τάξης, τους παρακολουθεί διαρκώς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...