Σκοπιανό

Ποιοι «άφρισαν» από το κακό τους με την ομιλία του Ηγούμενου της Μονής Εσφιγμένου, Μεθόδιου στο συλλαλητήριο; (βίντεο)


Στον απόηχο του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου των Αθηνών, εκτός από τον Μίκη Θεοδωράκη, τον οποίο χτυπάει μανιωδώς η αφηνιασμένη κομμούνα, στο στόχαστρο έχει μπει και ο Ηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου, Μεθόδιος, για το εθνικό περιεχόμενο του λόγου του!

Κάποιοι κομμουνιστές δε, συνδυάζουν τις επιθέσεις κατά των Μίκη και Μεθόδιου, όπως ο κομμουνιστής Μπουκάλας της «Καθημερινής». Πάρτε μια γεύση από δηλητηριώδες άρθρο του υπό τον τίτλο «Αλυτρωτική καλογερική»:

«Κάποιος θα τον ενημέρωσε τον κ. Θεοδωράκη, έστω εκ των υστέρων, για τον Μεθοδικό αλυτρωτισμό, που δεν διακηρύχθηκε από λαθρόβιο κανάλι αλλά στο Σύνταγμα, μπροστά σε χιλιάδες κόσμο, μια ανάσα από τη Βουλή των «προδοτών»

Μάλλον δεν τον άκουσε τον ασυγκράτητο, παροξυσμικό καλογερικό αλυτρωτισμό ο κ. Θεοδωράκης. Τον άκουσαν όμως πάμπολλοι άνθρωποι, στο Σύνταγμα ή από τα κανάλια. Ο Μεθόδιος λοιπόν, που με το χριστουγεννιάτικο μήνυμά του μας πληροφόρησε ότι «Κάνανε την Ελλάδα πόρνη της Ευρώπης» και μας προειδοποίησε για «επερχόμενη δικτατορία των Εβραίων που παρόμοια δεν θα έχει ξαναϋπάρξει», είπε και ελάλησε: «Όχι μόνο δεν δίνουμε το όνομα της Μακεδονίας αλλά απαιτούμε και όλες τις χαμένες πατρίδες μας, τις αλύτρωτες πατρίδες μας. Απαιτούμε όλον τον Πόντο, τη Μικρασία, τη Σόφια, το Μοναστήριον, τη Γευγελή. Απαιτούμε όλα αυτά που μας πήρανε. Και τα απαιτούμε γιατί είναι ελληνικά και δεν έχει το δικαίωμα κανένας να τα αφαιρέσει από την Ελλάδα. Και το τελευταίο που απαιτούμε. Πρέπει όλοι μας να ορκιστούμε. Απαιτούμε την Αγία Σοφία μας».Πληροφορίες grothia.gr

Κάποιος θα τον ενημέρωσε τον κ. Θεοδωράκη, έστω εκ των υστέρων, για τον Μεθοδικό αλυτρωτισμό, που δεν διακηρύχθηκε από λαθρόβιο κανάλι αλλά στο Σύνταγμα, μπροστά σε χιλιάδες κόσμο, μια ανάσα από τη Βουλή των «προδοτών»…

Κι όσοι δεν είδατε ακόμα το βίντεο του εθνικού ξεσπάσματος του Μεθόδιου, ευκαιρία είναι το δείτε τώρα, για να καταλάβετε γιατί αφρίζουν από το κακό τους οι κομμουνιστές!
https://www.youtube.com/embed/_H6KH7nv0Ng

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ