Κόσμος

Περισσότερα από 200 οπλικά συστήματα έχει δοκιμάσει η Ρωσία στην Συρία!

Περισσότερα από 200 οπλικά συστήματα κάθε κατηγορίας έχει δοκιμάσει η Ρωσία στον εμφύλιο της Συρίας σύμφωνα με τον βουλευτή της Ρωσικής Βουλής Vladimir Shamanov.

Ο πρώην  διοικητής αερομεταφερόμενης μονάδας του Ρωσικού Στρατού και νύν μέλος της Επιτροπής Άμυνας της Ρωσικής Βουλής έκανε αυτή την δήλωσε σε απάντηση ενός αρνητικού σχολίου κατά της Ρωσίας σχετικά με τους καθημερινούς βομβαρδισμούς στο προάστιο της Δαμασκού στην Αντ. Ghouta. Όπως είπε ο Ρώσος βουλευτής η χώρα του στηρίζει τον αγώνα του Προέδρου της Ρωσίας και έχουμε δοκιμάσει στον πόλεμο αυτό περισσότερα από 200 οπλικά συστήματα.

Η επιτυχημένη και αποτελεσματική χρήση των Ρωσικών οπλικών συστημάτων στη Συρία έχει αυξήσει κατακόρυφα την φήμης τους και την αξιοπιστία τους με αποτέλεσμα χώρες που δεν ήταν ποτέ παραδοσιακοί αγοραστές των Ρωσικών οπλικών συστημάτων σήμερα να τα επιλέγουν διευρύνοντας το πελατολόγιο και την επιρροή της Μόσχας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πηγή: defence-point.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...