Κοινωνία

Πατέρας επιτίθεται στον βιαστή της κόρης του μέσα στο δικαστήριο (εικόνες, βίντεο)


Ο πατέρας ενός από τα θύματα της δράσης του γιατρού της ομοσπονδιακής ομάδας γυμναστικής των ΗΠΑ, επιχείρησε να επιτεθεί στον βιαστή της κόρης του και συνελήφθη από τους άντρες της αστυνομίας.
Σάλο στις ΗΠΑ είχε προκαλέσει η υπόθεση του Λάρι Νασάρ, του ομοσπονδιακού γιατρού της ολυμπιακής ομάδας γυμναστικής των ΗΠΑ, όταν αποκαλύφθηκε η αρρωστημένη δράση του.

Όπως αποδείχθηκε, ο Νασάρ, κακοποιούσε σεξουαλικά για χρόνια αθλήτριες, ακόμα και ανήλικες έφηβες, πριν η σύλληψή του από την αστυνομία βάλει τέλος στη δράση του.

Πρωτόδικα, ο ομοσπονδιακός γιατρός είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 175 χρόνων, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσής του, η συνεδρίαση έγινε επεισοδιακή.

Αιτία στάθηκε ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων του, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρατηθεί και επιχείρησε να του επιτεθεί μέσα στο δικαστήριο, με τους αστυνομικούς να τον εμποδίζουν και να τον ακινητοποιούν.

Στα παρακάτω βίντεο ο πατέρας φαίνεται να ζητάει από την δικαστή « ένα πεντάλεπτο μέσα σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο με το κτήνος», ενώ μόλις συναντά την άρνηση της έδρας, επιτίθεται στον βιαστή και συλλαμβάνεται από τους αστυνομικούς.
https://twitter.com/ClaytonCummins/status/959428745538007040?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/BNONews/status/959434083255320576?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...