Πολιτική

Παραιτήσου τώρα! Προκλητική δήλωση από τον Συριζαίο Παππά κατά του Μίκη: «Όταν θα σε αποχαιρετήσουμε οι φασίστες δεν θα είναι εκεί»

Με έναν τρόπο που θα συζητηθεί σχολίασε ο Στέλιος Παππάς την παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος για την Μακεδονία.

Μιλώντας στο Α Πρόγραμμα της ΕΡΤ ο κ. Παππάς κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Είπε ο κ. Παππάς: «Εμείς από τη δική μας διαδρομή όταν θα αποχαιρετήσουμε τον Μίκη Θεοδωράκη θα είμαστε εκεί και θα τραγουδάμε τη «Ρωμιοσύνη», «Και εσύ λαέ βασανισμένε, μην ξεχνάς τον Ωρωπό». Οι φασίστες δεν θα είναι εκεί».

Για το γεγονός ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης έπλεξε το εγκώμιο του Μίκη Θεοδωράκη μέσω των social media o Στέλιος Παππάς σημείωσε: «Δεν θέλω να έχω κανένα διάλογο με τον κ. Κασιδιάρη. Όσοι περάσαμε από φυλακές και εξορίες είναι πολύ δύσκολο να ξεχάσουμε. Δεν θα ήθελα ποτέ να το ξεχάσει ο λαός. Όποιος λαός δεν έχει μνήμη θα υποστεί ξανά τις συνέπειες».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...