Κοινωνία

Πακιστανοί ρήμαζαν σπίτια στη Φαιστό

Δεν έκαναν διακρίσεις οι δυο Πακιστανοί –ένας από τους οποίους ανήλικος- που κρύβονταν πίσω από οκτώ διαρρήξεις και κλοπές στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φαιστού, από τις αρχές Νοεμβρίου ως τις 19 Νοεμβρίου του 2017. καθώς έκλεβαν κυριολεκτικά ότι έβρισκαν.

Οι δράστες, ένας 17χρονος και ένας 27χρονος, είχαν διαπράξει τέσσερις διαρρήξεις και τρεις απόπειρες κλοπής σε σπίτια από τα οποία είχαν αρπάξει μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, αγροτικά εργαλεία και μηχανήματα, δοχεία με ελαιόλαδο και διάφορα άλλα αντικείμενα, ενώ είχαν κλέψει και μια μοτοσικλέτα.

Όταν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος εξιχνίασαν την δράση των δυο αλλοδαπών, βρήκαν σε ένα χώρο που χρησιμοποιούσαν μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι Πακιστανοί δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...