Κυβέρνηση

Πάνε όλοι για γυαλιά στον "ΣΥΡΙΖΑ" - Τριπλάσιο “βλέπει” το συλλαλητήριο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Πάνω από 500.000 άνθρωποι

Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για 50.000 τετραγωνικά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας, τα μέτρησε 160.000 και δεν είναι η μόνη του διαφορά με τις επίσημες εκτιμήσεις για το συλλαλητήριο.

Ο Δημήτρης Μάρδας μιλάει και για τουλάχιστον τριπλάσια συμμετοχή του κόσμου, καθώς ενώ η ανακοίνωση της αστυνομίας κάνει λόγο για 140.000 άτομα, εκείνος μιλάει για μια συμμετοχή στο συλλαλητήριο άνω των 500.000 ατόμων.

Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ φίλοι του τοπογράφοι υπολόγισαν με 3,2 ως 3,5 άτομα το τετραγωνικό και έτσι προκύπτει ο αριθμός των περίπου 560.000 ατόμων.

Ανάλογη μέτρηση είχε επιχειρήσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, με την οποία και σε εκείνη την περίπτωση έκανε λόγο για τριπλάσια, σε σχέση με την αστυνομία, συμμετοχή του κόσμου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...