Κόσμος

Ο Ενές Καντέρ έβγαλε στη... σέντρα τον Ερντογάν: «Φρικιαστικέ ψυχοπαθή»


Η κόντρα του Τούρκου παίκτη των Νιου Γιορκ Νικς, Ενές Καντέρ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καλά κρατεί...

Ο Καντέρ έβγαλε στη... σέντρα για άλλη μια φορά τον Τούρκο πρόεδρο αποκαλώντας τον στον πρόσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, "Φρικαστικό ψυχοπαθή"! Το σχόλιό του συνόδευε ένα άρθρο που είχε τίτλο "ο Ερντογάν έκανε ένα εξάχρονο κοριτσάκι να κλάψει όταν της είπε ότι θα ήταν τιμή για την ίδια να πεθάνει στη μάχη"!

Η κόντρα του διάσημου παίκτη με τον Ερντογάν ξεκίνησε μετά την απόπειρα του πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016, καθώς ο δεύτερος είχε θεωρήσει πως ο Καντέρ ήταν ένας εκ των υποκινητών του. Μάλιστα του είχε πάρει το διαβατήριο, αφήνοντάς τον αποκλεισμένο στη Ρουμανία, από όπου και κατάφερε να φύγει με τη διαμεσολάβηση της ομάδας του και των ΗΠΑ.

Έκτοτε ο Καντέρ δεν μπορεί να επισκεφτεί την πατρίδα του Τουρκία, ενώ και η οικογένειά του τον έχει αποκληρώσει φοβούμενη τις αντιδράσεις του Ερντογάν.

https://www.youtube.com/embed/keXrXi2yo7o

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...