Κοινωνία

Οδηγός παρέσυρε και μαχαίρωσε πεζούς για να περάσει από τον κόσμο που γλεντούσε για την Τσικνοπέμπτη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγείται σήμερα 28χρονος ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τρία πρόσωπα, μετά από λογομαχία, κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Τσικνοπέμπτης, στο κέντρο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21:00, ο 28χρονος οδηγούσε το όχημα του συνοδευόμενος από τη σύζυγο του και τα τρία ανήλικα παιδιά του, στην οδό Ανδρέα Θεμιστοκλέους στη Λεμεσό, όπου υπήρχε πλήθος κόσμου λόγω των εορτασμών του καρναβαλιού.

Επειδή δεν μπορούσε να προχωρήσει το όχημα του από το πλήθος του κόσμου που γλεντούσε, άρχισε να διαπληκτίζεται με ομάδα ατόμων και τότε οδήγησε το όχημα του προς το πλήθος με αποτέλεσμα να χτυπήσει ένα 23χρονο αναφέρει το sigmalive.com.

Στη συνέχεια βγήκε από το όχημα του και αφού μαχαίρωσε τρία πρόσωπα 23, 24 και 25 χρόνων.

Στη σκηνή βρισκόταν αστυφύλακας εκτός υπηρεσίας ο οποίος προσέτρεξε στη σκηνή, όπου ο 28χρονος τον χτύπησε και αυτόν με το όχημα του, ωστόσο κατάφερε να τον συλλάβει.

Όλοι οι τραυματίες, εκτός από έναν, επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν διάφορα τραύματα και αφού τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο. Ένας εκ των τραυματιών μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...